EA en H&M geven de aftrap voor de Sims H&M Fashion Runway Showcase

thumbnail

Electronic Arts Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van interactieve entertainment en H&M, de internationale modeketen, hebben vandaag een innovatieve samenwerkingsovereenkomst bekendgemaakt. Als fan van De Sims, ontwerper of als modeliefhebber kun je mee doen aan De Sims 2 H&M Fashion Runway Showcase en de nieuwe zomercollectie met De Sims 2 H&M Fashion Accessoires ontdekken. Creer je eigen ontwerpen in het populairste PC-spel ooit: De Sims 2.

De Sims 2 H&M Fashion Runway brengt de virtuele wereld uit het PC-spel De Sims 2 en de modewereld van H&M samen. Modeliefhebbers en fans van de Sims kunnen nu hun creativiteit en gevoel voor mode aan de rest van de wereld laten zien. Met behulp van het PC-spel De Sims 2 kunnen spelers hun eigen ontwerpen maken en zelfs tonen op een virtuele catwalk via www.TheSims2FashionRunway.com of www.hm.com/sims. Iedereen kan meedoen: maak je eigen creaties, stem op je favoriete ontwerpen en wie weet sta jij straks in de Grote Finale.

Heb je er ooit van gedroomd een modeontwerper te worden? Nu is je kans! Een groot aantal creaties zal worden beoordeeld door een ontwerper van H&M. Misschien komt jouw ontwerp uiteindelijk wel in een H&M-winkel te hangen.

Shop voor jezelf en voor je Sims met het uitbreidingspakket De Sims 2 H&M Fashion Accessoires. In dit nieuwste Accessoires-pakket voor De Sims 2 kunnen je Sims kiezen uit eigentijdse modecreaties, gebaseerd op echte H&M-ontwerpen. Ook kun je de gloednieuwe winkelvoorwerpen gebruiken om een eigen H&M-winkel te ontwerpen en te bouwen.

We zijn erg blij dat H&M de eerste keten is die op zon manier in de wereld van De Sims terechtkomt. Voor ons is het een leuke manier om onze klanten te ontmoeten en delen van onze zomercollectie te laten zien, aldus marketingdirecteur Jrgen Andersson van H&M. Spelers van De Sims staan bekend om hun creativiteit, zelfexpressie en intelligentie. We zijn dan ook erg benieuwd naar hun creaties.

Door de samenwerking tussen een modebedrijf en een spel dat bekend staat om zijn door gebruikers gecreerde content, kunnen mensen hun persoonlijkheid en creativiteit uiten. We kunnen ons geen betere combinatie voorstellen. Mode stimuleert creativiteit op dezelfde manier als videogames dat doen, aldus vice-president wereldwijde merkontwikkeling Steve Seabolt. Twee vertrouwde merken die hetzelfde publiek trekken, zorgen samen voor nieuwe spelcontent. Van jurken voor op de rode loper tot creaties die je in Parijs ziet, wij zijn heel nieuwsgierig naar wat de spelers van De Sims allemaal zullen bedenken!

Bezoek www.TheSims2FashionRunway.com voor de voorwaarden en meer informatie over deelname aan deze originele en creatieve spelervaring.

De Sims 2 H&M Fashion Runway Showcase begint met het insturen en de beoordeling van creaties. De deelnemers moeten komende zomer outfits met zes verschillende modethemas ontwerpen. De eerste drie themas zijn: ‘Party Time’, ‘Skate Park’ en ‘Street Wear’. De drie overige themas worden later bekendgemaakt.

Voor elk thema kiezen EA en H&M de 12 beste ontwerpen. Deze creaties worden vervolgens de hele zomer lang geshowd op een virtuele catwalk. Vanaf half juli kun je op je favoriete ontwerp in De Sims 2 Fashion Runway Showcase stemmen via www.TheSims2FashionRunway.com of www.hm.com/sims

De 12 ontwerpen die de meeste stemmen krijgen van de spelers van De Sims 2, de H&M-fans en de modeliefhebbers belanden in de Grote finale van De Sims 2 Fashion Runway Showcase.

In de tussentijd kunnen spelers van De Sims 2 de zomercollectie van H&M bewonderen in De Sims 2 H&M Fashion Accessoires* dat op 1 juni is verschenen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx