Dying Light 2 Stay Human vertraagd voor Switch

thumbnail

De game Dying Light 2 lanceert op 4 februari van dit jaar voor de PC, Xbox Series, Xbox One, PS5 en PS4 maar de Switch-versie komt wat later. Techland zegt namelijk dat het spel pas 6 maanden na de release van volgende maand uit zal gaan komen. Volgens de developer heeft men meer tijd nodig om dezelfde game-ervaring te leveren op het platform van Nintendo. Sinds de aankondiging in 2018 is het spel al diverse malen uitgesteld. Eerder beloofde men al dat het spel ontzettend veel content zal krijgen. Er wordt dan ook veel verwacht van deze blockbuster.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ach, voor de switch is het de cloud versie, dus het zal toch wel tegenvallen, ik heb nu een paar demo’s van switch cloud games gespeelt en die vielen steeds tegen door de lagg en de beeldkwaliteit. En voordat jullie het zeggen, nee het ligt niet aan mijn internet verbinding en ik heb mn switch via een dock met een netwerk dongle aangesloten.

  Kont
  Lid
  2225
  2 jaren geleden
  Reageer op  Anoniem

  Cloud gaming is ook echt nog niet zo ver, ik ben er ook geen fan van. Hoop dat het nooit echt van de grond komt omdat je zo afhankelijk bent van een goede internet verbinding. Maargoed het zal over een aantal jaar wel de nieuwe standaard worden, helaas.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx