Duke Nukem Forever zo’n 3x langer dan Modern Warfare 2

thumbnail

Duke Nukem Forever is nog niet klaar maar het belooft een groots en lang avontuur te gaan worden. Gearbox baas Randy Pitchford namelijk beloofd dat de game zo’n 3 maal zo lang zal zijn als Call of Duty: Modern Warfare 2. Daarmee kunnen we dus zo’n 15 uur aan gameplay verwachten in de singleplayer. Via de Computerandvideogames laat de woordvoerder weten: “Het wordt groots. Duke Nukem Forever is een grootse triple-A titel. De campaign is groots. Hij is waarschijnlijk zo’n 3 keer zo groot als die van de laatste Call of Duty game. En het blijft door en door vet. Elke keer wanneer ik het speel heb ik veel plezier en wil ik het volgende moment beleven. Als je een low-budget game verwacht, dan zul je verrast worden en geloven dat het geen grap betreft.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ja, een game langer maken is niet zo heel ingewikkeld, meer vijanden, backtracking etc. Als het ook 15 uur spectaculair en leuk blijft dan is het wel interessant. Eerst zien dan geloven inderdaad;)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Het is ook niet zo moeilijk om een game langer te maken dan MW2, die was echt [b]te[/b] kort gewoon. Wat mij betreft maken ze Duke Nukem tiefus lang, zal me uitstekend vermaken met de SP.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  omg de laatste call of duty :S in 4u was hij uit :s

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ben benieuwd. Heb wel vertrouwen in Gearbox, ze hebben altijd goede games uitgebracht, dus als zij dit zeggen over Duke Nukem dan heb ik er wel vertrouwen in. Als het nu een uitspraak was van de originele makers die met Duke Nukem bezig waren dan had ik het niet gelooft, maar dit ziet er wel goed uit voor the Duke. Kom maar snel met die game, heb er best weer zin in 8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Zou super zijn, maar bij deze game heb ik meer van: eerst zien dan geloven:)


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx