Nieuwe website Nail’d scheurt het net op

thumbnail

Deep Silver heeft vandaag een nieuwe versie van de officiële website voor de game “nail’d” gepresenteerd: naild.deepsilver.com. “nail’d”, waarschijnlijk de snelste arcade racegame ter de wereld, biedt high-speed racen op waanzinnige tracks met steile hellingen, diepe afgronden en verbijsterende sprongen. Alle informatie met betrekking tot deze uitzonderlijke racegame vind je op de nieuwe website, bijvoorbeeld interessante feiten over elk circuit in de vier spectaculaire omgevingen van het spel: de Andes, Yosemite National Park, Arizona en Griekenland.

Vier tracks van de soundtrack, speciaal gecomponeerd voor het spel, worden exclusief en op voorhand gepresenteerd om iedereen enthousiast te maken. Onder andere Raymond Herrera en Christian Olde Wolbers (Fear Factory, Arkaea), Pat Lachman (Damageplan), Wayne Static (Static X), Jamey Jasta (Hatebreed), Stephen Carpenter (Deftones), Jed Simon (Strapping Young Lad) en John Boecklin (DevilDriver) hebben een bijdrage geleverd aan de soundtrack voor “nail’d”. Twee van de nummers op de website, “Count for Something” en de “nail’d” song, worden gezongen door Jamey Jasta van Hatebreed. Bovendien bevat het spel gelicenseerde nummers van bands als Slipknot, Queens of the Stone Age, Backyard Babies, Rise Against, American Sixgun, Aggressive Chill en Slaves on Dope.

Zodra “nail’d” is uitgebracht, zullen spelers in staat zijn de hele wereld hun vaardigheden te tonen als hun beste scores worden geüpload naar de leaderboards van de website.

Ook zijn nieuwe “nail’d”-wallpapers beschikbaar om te downloaden.
“nail’d” wordt ontwikkeld door Techland en zal verschijnen voor het PlayStation 3 computer entertainment systeem, het Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft en de PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  interessant om te zien hoeveel de beelden in het filmpje lijken op motorstorm


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx