Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me DLC verkrijgbaar

thumbnail

2K Games en Gearbox Software kondigen vandaag aan dat The Doctor Who Cloned Me, een nieuwe downloadable expansion pack voor Duke Nukem Forever met een rijkdom aan single- en Multi-player content nu verkrijgbaar is voor ˆ 7,99 via PlayStation Network voor de PlayStation 3 en voor 800 Microsoft Punten via Xbox LIVE Marketplace voor de Xbox 360 en Windows PC.

The Doctor Who Cloned Me knalt uit elkaar met uren over-the-top Duke goodness waar fans zo van houden. Diep in het hart van Area 51, heeft Dr. Proton gewerkt aan een boosaardig plan. Opgeladen met nieuwe egoboosts is Duke helemaal klaar om het op te nemen tegen kwade klonen, buitenaardse koninginnen en alles dat verder nog op zijn pad komt. Alles om de wereld en zijn babes te redden! Deze nieuwe single-player DLC bevat totaal nieuwe wapens, nieuwe vijanden en eindbazen, meer Achievements/Trophies en nog veel meer interactieve items in de wereld.

The Doctor Who Cloned Me voegt vier nieuwe multiplayer maps toe:

• Sky High: De door aliens overgenomen kantoren van Pooty, Inc vlakbij het centrum van Las Vegas. Deze map bevat drie verdiepingen die zijn overgenomen door de aliens. De strijd vindt plaats op de twee daken, op jump pads, in trappenhuizen, en in building-to-building gevechten.

• Command: EDF command center met in het hart een gevangen genomen BattleLord. Een two-level map met daarin wenteltrappen, gangen en jump pads.

• DropZone: vindt plaats op het dak van Duke’s Lady Killer Casino met indoor en outdoor gevechten en trapgatten voor platforming, een EDF dropship op landing pad en een bodemloze put.

• Biohazard: Vechten in de faciliteiten van de Breston kerncentrale en strijden op meerdere verdiepingen in de ruimtes met kluisjes, kleedkamers, control rooms en de ruimte waar nucleair afval wordt bewaard.

Duke Nukem Forever is nu verkrijgbaar voor de consoles en op de PC. Duke Nukem Forever verontschuldigt zich aan niemand, brengt gamers terug naar een blastastic tijd toen games nog vol zaten met ontploffende hoofden en bottenkrakende actie, brute humor en natuurlijk de oneliners die je enigszins in verlegenheid brengen, maar je vooral aan het lachen maken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box