Duik in het nieuwe epische avontuur van Secret Files op de PC

thumbnail

Hou jij van avontuur, spanning, mysteries en puzzelen? Dan is Secret Files 3 jou op het lijf geschreven. Net als zijn populaire voorgangers Secret Files: Tunguska en Secret Files 2 combineert deze nieuwe game een spannend verhaal met mentale uitdagingen en prachtige graphics. Ontdek jij als Nina de waarheid achter het grote geheim en overleef jij dit episch avontuur?

De heldin Nina is een stoere, sexy vrouw die op het punt staat te gaan trouwen met haar grote liefde Max. Voor de bruiloft komt Nina terecht in een episch avontuur en probeert de antwoorden op veel vragen te vinden; wat is het mysterie van Pi; wat gebeurt er daadwerkelijk bij CERN; hoe kan een stuk land in Turkije van meer dan 12.000 jaar oud radioactief zijn; waarom is de bibliotheek van Alexandrië in het oude Egypte afgebrand?

Als Nina reis je door verschillende landen en van tijdperk naar tijdperk om de antwoorden op deze vragen te vinden en uiteindelijk het grote mysterie op te lossen. Met veel puzzels, prachtige beelden, een onderhoudend verhaal met vier verschillende eindes en vijf speelbare karakters belooft Secret Files 3 uren vol speelplezier!

Het verhaal en de personages van Secret Files 3 zijn ontwikkeld door de bekende filmschrijvers van NEOS Film, die een schat aan ervaring hebben door het werken aan verschillende TV- en filmproducties.

Het moet de gelukkigste dag van haar leven zijn, maar Nina’s blijdschap over het komende huwelijk met Max wordt overschaduwd door verschrikkelijke nachtmerries van naderend onheil. Kan dit te maken hebben met de gebeurtenissen die plaatsvonden in Tunguska? Terwijl meer incidenten ruchtbaar worden en Nina grote geheimen ontdekt, realiseert Nina dat ze een nieuw episch avontuur heeft ontdekt…

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box