Duik in geheel nieuwe Cyberpunk 2077-beelden met voertuigen, fashion en meer!

thumbnail

Als onderdeel van de vierde Night City Wire-aflevering bracht CD PROJEKT RED nieuwe beelden naar buiten van Cyberpunk 2077 en werd er in die video’s vooral dieper ingegaan op de voertuigen van de game en de fashion in Night City. Ook werd er een nieuwe teaser getoond, naast een aantal spectaculaire behind-the-scenes video’s. Daarnaast is de uitslag van de Cyberpunk 2077 cosplay contest bekendgemaakt.

De Night City Wire-aflevering begon met Rides of the Dark Future. Deze video bevat een diepgaande blik op de verscheidenheid aan auto’s, motoren en andere transportmiddelen in Night City en daarbuiten, inclusief een voorproefje op een heel speciaal voertuig dat beschikbaar zal zijn in Cyberpunk 2077.

Hierna volgden twee behind-the-scenes video’s. De video Revving Up Night City laat zien dat het ontwikkelingsteam audio opneemt voor de voertuigen van de game om ze volledig tot leven te brengen. In Arch Motorcycle with Keanu Reeves and Gard Hollinger vertellen beide mede-oprichters van het motorbedrijf over hun samenwerking met CD PROJEKT RED voor Cyberpunk 2077.

De video 2077 in Style toont daarentegen de fashion die je zult tegenkomen in de gevaarlijkste megalopolis van 2077. Van beroemd tot berucht en iedereen daar tussenin – iedereen heeft z’n eigen style in Cyberpunk 2077.

De nieuwste aflevering van Night City Wire bevatte ook de onthulling van een geheel nieuwe CGI-teaser – The Diner – die gamers laat zien wat er nodig is om de top te bereiken in Night City.

Last but not least: tijdens het pre-show gedeelte van de aflevering werd een video van de grote finale van de officiële Cyberpunk 2077-cosplaywedstrijd uitgezonden, waar finalisten hun creaties presenteerden en een winnaar werd aangewezen.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.  De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X en PlayStation 5 zodra deze consoles verkrijgbaar zijn. Op een later tijdstip komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x