Duik in de duistere gedachtes van legendarische Far Cry-vijanden

thumbnail

Far Cry 6, ontwikkeld door Ubisoft Toronto, is vanaf 7 oktober 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC. Far Cry 6 onthult een eerste blik op de Season Pass content en een CGI-trailer waarin kijkers de eerste interactie tussen hoofdpersonage Dani Rojas en de Yaraanse Dictator Antón Castillo te zien krijgen.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Far Cry-franchise krijgen Season Pass-bezitters de mogelijkheid om van perspectief te wisselen en te spelen als enkele van de meest beruchte schurken: Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed, allemaal vertolkt door de originele cast. In elk van de drie uitbreidingen duiken spelers in de gedachtes van deze iconische personages, ontdekken ze hun achtergrondverhalen, gaan ze het gevecht aan met hun innerlijke demonen en herenigen ze zich met bekende gezichten in een gloednieuwe gameplayervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Spelers moeten sterk genoeg worden om uiteindelijk meerdere niveaus van de schurk te overleven. Verder ontvangen Season Pass-bezitters het veelgeprezen Far Cry 3: Blood Dragon, volledig omgetoverd tot een Classic Edition voor console-spelers.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  910
  1 maand geleden

  Slim bedacht.Hiervoor kom ik wel graag terug.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box