Drie belangrijke updates over The Division franchise

thumbnail

Tijdens de Ubisoft Forward zijn er meer details onthuld over drie games uit het Tom Clancy’s The Division-inversum; Tom Clancy’s The Division 2, The Division Heartland en The Division Resurgence.

The Division 2 Seizoen 10: Price of Power lanceert op 13 september en introduceert nieuwe moeilijkheden voor de Countdown-modus en twee Strongholds, nieuwe events, een nieuwe Season Pass en meer. Seizoen 10 is beschikbaar voor alle The Division 2 Warlords of New York-bezitters en Ubisoft+-abonnees.

In The Division Heartland, de free-to-play survival-actie multiplayer shooter die lanceert in 2022-2023 voor pc, consoles en cloud, kruipen spelers in de huid van loyale Division agenten uit het hele land die reageren op een oproep voor hulp. Vechtend naast en tegen andere getrainde agenten, verkennen spelers de geheimen van Silver Creek en bieden ze hoop aan wat er over is van het kleine Amerikaanse stadje. Spelers kunnen zich reeds aanmelden voor toekomstige testfases via thedivisiongame.com.

De Dark Zone komt naar mobiel met The Division Resurgence, een nieuwe free-to-play third-person RPG shooter. Spelers die graag deelnemen aan de gesloten bèta kunnen zich vanaf nu inschrijven via thedivisiongame.com of op Google Play.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx