Dragon’s Prophet Guild Registration Program gestart

thumbnail

Infernum Productions heeft met succes het Guild Registration Program gelanceerd voor Dragon’s Prophet, de nieuwe MMORPG van Runewaker Entertainment, de ontwikkelaars van Runes of Magic. Gildeleiders zijn uitgenodigd om hun gilde te registreren, zodat alle leden deel kunnen nemen aan de Closed Beta en kans maken op geweldige prijzen.

De community vormt het hart van iedere Online Role Playing Game. Infernum is zich bewust van dat feit en biedt daarom een eenvoudige oplossing, waarmee Dragon’s Prophet fans zich kunnen registreren en het spel met hun vrienden spelen. Het “Guild Registration” Programma garandeert elke gilde met een minimum van tien leden toegang tot de Closed Beta.

Daarnaast biedt Infernum één fortuinlijke gilde de kans om als eerste voet te zetten in de Auration Sky Archipelago, de drijvende eilanden waar de gildeleden hun eigen huizen bouwen. De winnende gilde wordt beloond met vijf percelen voor zijn officiers, vier middelgrote huizen en één grote villa voor de leiders van de gilde, zodat ze een goed fundament voor hun toekomstige gildedorpje hebben. Hiernaast worden alle gildeleden beloond met vroege toegang tot de Open Beta en een exclusieve in-game titel. De gilde krijgt ook een gratis ultiem jaarabonnement op Enjin, de gilde hosting solution.

Voor Dragon’s Prophets leden die ervoor hebben gekozen zich nog niet aan te sluiten bij een gilde is de registratie voor de Closed Beta nog open. Degene die zeker wil zijn van toegang kan de Founder’s Package aanschaffen, waarmee je bij de start van de Open Bèta een exclusief dier en vele in-game items ontvangt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x