Dragon Quest Treasures-demo nu verkrijgbaar

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag een gratis demo uitgebracht voor de onlangs verschenen game DRAGON QUEST TREASURES voor de Nintendo Switch. De demo laat spelers het begin beleven van de game, die gaat over de jeugdavonturen van Erik en zijn zus Mia uit DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age™. De twee beleven onvergetelijke avonturen als ze op zoek gaan naar de zeven legendarische Dragonstones.

Bekijk hier de trailer van de DRAGON QUEST TREASURES-demo: https://youtu.be/mZXTwffW2C0

Alle vorderingen die spelers in de demo maken, inclusief opgeslagen gegevens, zijn over te zetten naar de volledige game. Spelers die na het voltooien van de demo besluiten de volledige game te kopen, ontvangen vijf Better Buddy Bullets die tijdens hun avonturen zeker van pas zullen komen.

Spelers gaan met Erik en Mia op schattenjacht in de mysterieuze wereld Draconia. Daarbij wordt het duo vergezeld door twee schattige wezens, Purrsula en Porcus, plus een team rekruteerbare monsters die hen helpen verborgen schatten te vinden en nieuwe gebieden te bereiken.  Daarnaast moeten de twee hun schatten beschermen tegen vijandige monsters en rivaliserende bendes op hun weg terug naar de basis, waar ze voor hun buit beloond worden. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

DRAGON QUEST TREASURES is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers die de Digital Deluxe Edition aanschaffen, ontvangen een exemplaar van DRAGON QUEST TREASURES, drie monster-bondgenoten – Great Sabrecat, Ruby Golem en Icy Dragling – en voorraden Bestest Buddy Bullets en Omniheal Bombs.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx