Dragon Quest Builders komt naar het Westen

thumbnail

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de geliefde DRAGON QUEST-serie kondigt Square Enix Ltd. vandaag aan dat het nieuwste deel in de serie, DRAGON QUEST BUILDERS, in oktober 2016 zal verschijnen in Europa. In dit gloednieuwe bouwavontuur kunnen spelers hun creativiteit gebruiken om een keur aan unieke voorwerpen te maken van materiaal dat ze verzamelen om zo dorpen en steden weer op te bouwen met als doel leven terug te brengen in de verwoeste wereld van Alefgard, een mensenrijk vernietigd en in het duister gedompeld door de sinistere heerser van de monsters, de Dragonlord.

In DRAGON QUEST BUILDERS dienen spelers een keur aan gebouwen neer te zetten terwijl ze steeds veeleisender verzoeken krijgen van verwachtingsvolle inwoners op zoek naar een nieuw thuis. Ga op onderzoek uit in een volledige open sandbox-wereld gecombineerd met een meeslepend en charmant DRAGON QUEST-verhaal waarbij je het gevecht aangaat met iconische DRAGON QUEST monsters en prachtig ontworpen 3D personages tegenkomt. Dankzij de intuïtieve besturing bouw je met DRAGON QUEST BUILDERS binnen no time de torens en kastelen van je dromen!

DRAGON QUEST BUILDERS wordt in oktober 2016 in Europa uitgebracht voor het PlayStation 4 computerentertainmentsysteem en PlayStation Vita (uitsluitend digitaal).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box