Dragon Ball Tokyo Game Show-aankondigingen

thumbnail

Vandaag werden op de Tokyo Game Show twee spannende aankondigingen gedaan voor de Dragon Ball-franchise. We onthulden een nieuwe trailer voor DRAGON BALL: THE BREAKERS en de comeback van DRAGON BALL Z: KAKAROT, deze keer op new gen consoles!

Ontdek meer DRAGON BALL: THE BREAKERS content in deze trailer waarin nieuwe speelbare personages en een nieuwe map worden geïntroduceerd. De antagonist Majin Buu zal beschikbaar zijn als Raider: zijn handelsmerk stelt hem in staat te evolueren naar zijn krachtigere vormen door Survivors te veranderen in snoepjes en ze op te eten.
Zodra hij evolueert naar zijn definitieve vorm, zal het hele overgebleven team van Survivors worden geabsorbeerd in zijn lichaam, waardoor de kaart van het spel zelf verandert. Ze zullen moeten vechten om te ontsnappen als ze eenmaal zijn opgeslokt.


De ranks van de overlevenden zullen ook groeien: degenen die in de Temporal Seams verloren zijn gegaan zullen niet alleen zijn, want een nieuwe overlevende zal zich bij hen voegen: De Boer! De Boer brengt het spel de mogelijkheid om de grond op te graven en als je geluk hebt, kun je voorwerpen verkrijgen. Dus aarzel niet en graaf bij elke kans die je krijgt, je weet nooit wat je zult vinden!

Van 22 september tot 25 september wordt een Open Beta Test gehouden op alle platforms. Spelers kunnen zich hier registreren om deel te nemen aan deze nieuwe gelegenheid om het spel uit te proberen zonder voorselectie. Wanneer het spel uitkomt, krijgen OBT-deelnemers die het spel kopen op hetzelfde platform en hetzelfde account waarmee ze aan de OBT deelnamen, een exclusief item in het spel voor hun personage om te dragen: de Oolong-sleutelhanger.

Bovendien zal DRAGON BALL: THE BREAKERS een link hebben met DRAGON BALL XENOVERSE 2, waarbij beloningen zullen worden gegeven in DRAGON BALL XENOVERSE 2 op basis van specifieke spelprestaties in DRAGON BALL: THE BREAKERS. Een update zal worden uitgevoerd na de release van DRAGON BALL: THE BREAKERS, waar spelers ook in-game beloningen kunnen verdienen op basis van hun spelprestaties in DRAGON BALL XENOVERSE 2. Blijf ons volgen voor meer details over de link functies!

DRAGON BALL: THE BREAKERS is op 14 oktober 2022 verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  14 dagen geleden

  Vetttt


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx