DRAGON BALL: Sparking! ZERO is het vervolg dat de Budokai Tenkaichi-serie naar nieuwe generatie brengt

thumbnail

Bandai Namco Entertainment Europe S.A.S. heeft het wereldwijde publiek met een Kamehameha overvallen met de aankondiging van DRAGON BALL: Sparking! ZERO – het eerste deel in de DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI-serie in meer dan 15 jaar. De debuuttrailer, met in-game beelden, onthulde een visueel verbluffende, authentieke voortzetting van de BUDOKAI TENKAICHI-serie met trouwe herscheppingen van legendarische personages en hun speciale krachten terwijl ze epische gevechten uitvechten in enorme en vernietigbare arena’s. DRAGON BALL: Sparking! ZERO komt exclusief naar PlayStation 5, Xbox Series X en pc via Steam.

Ontwikkeld door Spike Chunsoft, de ontwikkelaars achter de originele BUDOKAI TENKAICHI-serie, brengt DRAGON BALL: Sparking! ZERO de serie naar een nieuw tijdperk door gebruik te maken van de kracht van Unreal Engine 5 en de grenzen te verleggen voor gameplay en functies in een arena brawler. DRAGON BALL: Sparking! ZERO brengt de franchise ook terug naar de originele Japanse naamgeving, waar het originele DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI de titel DRAGON BALL Z: Sparking! kreeg.

“Na meer dan 15 jaar zijn we blij dat we een van de meest geliefde DRAGON BALL-gamefranchises naar nieuwe hoogten kunnen brengen en spelers kunnen geven waar ze op hebben gewacht, terwijl we de game introduceren bij een hele nieuwe generatie”, zegt Arnaud Muller, CEO bij Bandai Namco Europe. “DRAGON BALL Z: BUDOKAI TENKAICHI was een pionier op het gebied van 3D-actiegevechten en DRAGON BALL: Sparking! ZERO zet deze erfenis voort en voegt nieuwe genrebepalende functies toe die alleen mogelijk zijn met de nieuwste gameplatforms om een van de meest meeslepende anime-spelervaringen aller tijden te leveren.”

De zwaartekracht tartende gevechten in de game beloven ‘de aarde te doen schudden, de hemel te doen breken’, met de kenmerkende destructieve krachten en Ki-vaardigheden van elk DRAGON BALL-personage in verbluffend detail met schade die hele delen van de arena kan vernietigen.

Ga voor meer informatie over DRAGON BALL: Sparking! ZERO en andere producten van Bandai Namco Europe naar: www.bandainamcoent.eu. Neem deel aan het gesprek op X via: https://twitter.com/BandaiNamcoEU.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Mirremeid
  Lid
  34
  2 maanden geleden

  Heel benieuwd naar dit spel!

  Griever
  Lid
  2644
  2 maanden geleden

  Ben benieuwd of deze ook zo een enorm roster aan karakters gaat krijgen.Budokai Tenkaichi was destijds de enige game waar ik met een favoriet van mij kon spelen Garlic jr.Met deze filler karakter word zelden wat mee gedaan.

  nashamukti23234
  Lid
  30
  2 maanden geleden

  Nasha Mukti Kendra Jagdalpur is a rehabilitation center that provides de-addiction, mental health and family support to drug addicts and helps them lead a happy life.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx