DRAGON BALL FIGHTERZ gaat over de grens

thumbnail

DRAGON BALL FIGHTERZ, de definitieve DRAGON BALL vechtgame-ervaring ontwikkeld door Arc System Works, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De nieuwe versies brengen visuele verbeteringen in de game en voegen rollback netcode toe voor online gaming.

Deze versies zijn nu verkrijgbaar, met gratis upgrades voor spelers die versies op PlayStation 4 en Xbox One bezitten, en maken gebruik van de kracht van deze platforms om nog meer adembenemende beelden te leveren op Unreal Engine met een ongelooflijke reactiesnelheid op de invoer van spelers. Daarnaast zullen PlayStation 5-, Xbox Series X|S- en pc-spelers soepeler online spelen dankzij de integratie van rollback netcode, waardoor online matches beter presteren.

Spelers kunnen digitaal upgraden van PlayStation 4 naar PlayStation 5 via de PlayStation Store of door hun fysieke disc in de PlayStation te plaatsen. Om te upgraden van de Xbox One naar de Xbox Series X|S-versie, moeten spelers hun fysieke Xbox One-schijf in hun Xbox Series-console plaatsen en de optie “Upgrade naar Xbox Series X|S” selecteren in het titelscherm.

DRAGON BALL FIGHTERZ geeft fans de kans om met hun favoriete DRAGON BALL-personages de strijd aan te gaan en een aantal van de beroemdste moves uit het DRAGON BALL-universum te gebruiken. Met 3 tegen 3 gevechten stellen spelers hun teams samen en gaan ze het strijdveld op om oogverblindende gevechten te beleven die elke liefhebber van vechtgames zeker zullen verbazen. Dankzij de cast met fan-favoriete personages zullen spelers zeker meer dan één vechter en stijl trainen en onder de knie krijgen, wat zorgt voor een rijkere gameplay en motivatie om de concurrentie uit te schakelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx