Dragon Age: The Veilguard ook offline speelbaar

thumbnail

De game Dragon Age: The Veilguard zal voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5 ook offline speelbaar zijn. Dat hebben Electronic Arts en Bioware bekend gemaakt. Game director Corinne Buschwe zegt via de PC Gamer dat het systeem in de client geïntegreerd is en dat het spel compleet offline speelbaar is. Er hoeft dan ook geen constante verbinding te zijn met de EA-servers.

In Dragon Age: The Veilguard nemen spelers het op tegen machtige Elvengoden om de verwoesting die zij in de wereld veroorzaken, een halt toe te roepen. Spelers treden hiervoor in de schoenen van hun eigen personage, die bekend staat als Rook. Tijdens het avontuur hebben ze een unieke groep metgezellen aan hun zijde, elk met hun eigen verhaallijnen en motivaties. In ware Dragon Age-stijl staan de metgezellen centraal in het verhaal. Als Rook moeten spelers opstaan, hun team bijeenbrengen en relaties smeden om de onverwachte leider te worden waar de anderen in geloven. Dragon Age: The Veilguard is eind dit jaar verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2978
  1 maand geleden

  Maar goed ook want mijn verbinding is vaak niet goed genoeg voor lange speel sessies online.Daarom gaat mijn voorkeur altijd naar offline spellen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx