Draag meer wapens met je mee in Duke Nukem Forever met aankomende patch

thumbnail

Het aantal wapens welke Duke mee kan gaan nemen zal binnenkort verhoogt worden in Duke Nukem Forever. Het gaat om het aantal wapens dat je kunt dragen dat naar 4 zal gaan. Tot op dit moment kun je slechts 2 wapens dragen. De update zal enkel voor de PC verschijnen, al wordt nog niet uitgesloten dat de PlayStation 3 en Xbox 360 editie dezelfde update ook zullen krijgen. De PC-update brengt daarnaast de mogelijkheid om het gezichtsveld aan te passen, net als de push-to-talk chatoptie. Verder worden diverse bugs aangepakt. De update zal binnenkort verschijnen, al is een exacte datum nog niet vastgesteld.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Waarschijnlijk niet volgens een woordvoerder van Gearbox.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Hopelijk komt die update ook naar de consoles. Mogen ze meteen ff de laadtijden verbeteren, want steeds een minuut wachten als je dood gaat is niet fijn. En dood ga je als je em op het moeilijkst speelt 😮 Al is het alleen al om de framerate drops tijdens bossfights waardoor je niks kan doen en ineens dood bent omdat tijdens een explosie de framerate naar 5 frames oid gaat 🙄 terwijl de game grafisch echt niks voorstelt, snap dan die frameratedrops ook echt niet. Naja hopelijk patchen ze die zooi nog eens.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box