EA: Wij zien de opstand van 3D nog niet

thumbnail

Sony mag dan erg enthousiast zijn over 3D, EA is wat minder enthousiast over de technologie. Tegenover aandeelhouders heeft de heer Ricceitiello dit laten weten via de Gamasutra. Volgens de man is de opstand van 3D niet zo groot als werd gehoopt.

“We hebben eigenlijk de 3D-gaming opstand nog niet gezien. We hebben niet geconstateerd dat de verkoop van 3D-televisies flink verhoogd is, in ieder geval tot nu toe nog niet. We willen die markt ook niet proberen te stimuleren, we reageren op wat consumenten willen.” De man laat verder weten dat 3D gamen op 2D-schermen nog altijd de beste entertainment ervaring is op dit moment.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  19 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Qua verkoop is het een flop. Het gaat nog jaren duren voordat het zo mainstream wordt als DVD, maar het is een datacarrier en die blijven toch bestaan. Was met al die eerdere gefaalde 8 dataformaten (VAN SONY NOTA BENE: ATRAC, DAT, SACD, Betamax, MicroMV, MemoryStick, MiniDisc, UMD) ook zo.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Falend door de roze bril van Sony kijken moet leuk zijn kan ik me indenken. Net zoals gast 1 zegt, met zo’n trackrecord zeg ik ook FU Sony!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  En toch zie je in de winkels dat Blu-Ray het goed doet, de verkoop stijgt steeds meer en er is ook steeds meer in Blu-Ray te krijgen. 2 jaar terug had ik nog maar 2 ? 3 Blu-Ray films, inmiddels al aardig wat gekocht. Natuurlijk heb ik wel meer DVD’s, maar Blu-Ray is echt geen flop, je merkt alleen al aan het aanbod dat Blu-Ray het lang niet zo slecht doet. Als Blu-Ray het echt zo slecht doet als jij beweert Gast, dan kan ik me niet voorstellen dat er zoveel films in Blu-Ray uitkomen en dat winkels ?berhaupt zoveel… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  De prijzen zijn ook steeds aantrekkelijker, voor een paar euro meer heb je dezelfde film op Blu-Ray. Daarnaast hoor ik steeds meer mensen over Blu-Ray films.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ja, dat 720p/1080p donloaden/streamen wordt daardoor wel mogelijk en daardoor breekt Blu-Ray niet door want we doen het massaal online. Nog minder dan 20% van de totale verkopen icm DVD in de VS en wereldwijd nog VEEL minder. Als er andere OD formaten worden meegeteld minder dan 10%.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Blu-Ray is inderdaad een flop.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  3D zonder bril werkt op een aantal focal points vanaf een scherm, dus je moet er goed voor zitten om het te zien (zie 3DS). Dat wordt dus nog problematischer om goed te realiseren dan met bril 3D kijken. Of dat dan net zo schadelijk is valt nog te bezien, die techniek was niet in het onderzoek opgenomen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  3D is inderdaad schadelijk voor je ogen, maar alleen als je er te lang naar kijkt. Als je naar de film gaat, in 3D, dan heb je vast wel gemerkt dat niet alles 3D is waar je naar kijkt. Daarom hebben ze het slim aangepakt; sommige delen in 3D zetten, zodat je er niet lang naar hoeft te kijken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Naar boven
  19
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx