Dr. Boom’s Incredible Inventions nu uit in Hearthstone

thumbnail

De wonderen van Whizbang’s Workshop gaan door! Deze keer heeft Whizbang echter concurrentie gevonden in de vorm van Dr. Boom, die aan zijn eigen speelgoedlijn werkt om te bewijzen dat hij de grootste speelgoedmaker en uitvinder in Azeroth is! Hij heeft iets bombastisch bedacht, iets gigantisch, iets… ONGELOFELIJK!

Dr. Boom’s Incredible Inventions, dat vandaag van start gaat, brengt 38 gloednieuwe kaarten naar de taverne en een nieuw keyword: Gigantify. Net als Miniaturize, maar dan groter! Telkens wanneer je een kaart met Gigantify speelt, wordt er een Gigantic-kopie van de kaart aan je hand toegevoegd voor een grote, late-game boom!

Een van de nieuwe legendarische kaarten in de Mini-set is Puppetmaster Dorian, die weet hoe hij aan de touwtjes van elke minion moet trekken. Elke keer dat je een minion trekt, legt deze meesterentertainer een extra 1/1-versie van 1 mana in je hand voor een goedkope uitbarsting van kracht. Puppetmaster Dorian is ook de Diamond-bonuskaart in de Golden-versie van de miniset!

Voor alle details over Dr. Boom’s Incredible Inventions, de aankomende balanswijzigingen en nieuws over het volgende seizoen van Twist, ga je naar onze blog!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx