Download speelbare demos van WiiWare-titels

thumbnail

WiiWare werd vorig jaar mei gelanceerd en is inmiddels voor Wii-bezitters van over de hele wereld een betrouwbare bron geworden voor een schat aan creatieve ideeën van zowel vooraanstaande ontwikkelaars als onafhankelijke studios.

Vanaf vandaag is het tijdelijk mogelijk om een voorproefje te krijgen van enkele van de beste WiiWare-titels dankzij de nieuwe gratis* demo-dienst.

Als je Wii is verbonden met internet vind je in het Wii-winkelkanaal telkens weer nieuwe, spannende en unieke games. Je kunt deze games downloaden en opslaan in het systeemgeheugen van je Wii of op een SD-kaart. Alle gedownloade games zijn direct toegankelijk via het Wii-menu of het SD-kaart-menu, zodat je ze meteen kunt kiezen en spelen.

Bezoek de WiiWare-sectie in het Wii-winkelkanaal om gratis demos te proberen van de beste titels in verschillende genres. De volgende demos zijn vanaf vandaag beschikbaar:

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES

My Life as a Darklord (SQUARE ENIX): Probeer zes spannende levels! Ontwikkelaar Square Enix staat wereldwijd bekend om geweldige en fantasierijke games, dus is het geen verrassing dat hun exclusieve WiiWare-spellen in de legendarische FINAL FANTASY-serie door het grote publiek warm zijn ontvangen. Dit strategiespel plaatst je in de schoenen van de Darklords dochter. In deze rol is het jouw taak het donkere kristal in de top van je toren te beschermen.

BIT.TRIP BEAT (Gaijin Games)

Probeer het eerste level van deze game!
Gaijin Games eerste WiiWare-titel zit vol met vernieuwende gameplay-ideeën. De game mixt ‘jaren 80’-vormgeving en moderne besturing met de Wii-afstandsbediening. Ben je toe aan een ouderwets pittige uitdaging of heb je gewoon trek in een werkelijk unieke spelervaring, dan zit je helemaal goed met BIT.TRIP BEAT.

NyxQuest: Kindred Spirits (Over The Top Games)

Geniet van het volledige eerste level van deze game!

Maak een trip naar het oude Griekenland. De vertrouwde platformactie krijgt een geheel nieuwe dimensie door de nieuwe spelmogelijkheden die de Wii-afstandsbediening biedt. Dit betoverende avontuur is gemaakt door de nieuwe ontwikkelstudio Over The Top Games en voert je mee op een onvergetelijke zoektocht naar een goede vriend in nood.

Hoe download ik een demo?

Je kunt WiiWare-demo’s net als WiiWare-games heel gemakkelijk downloaden en opslaan op je Wii-systeem of een SD Card, dus probeer er zoveel je wilt!

– Tijdens de introductie van deze dienst, zijn alle demos direct verkrijgbaar vanaf de toegangspagina van het Wii-winkelkanaal.
– Of ga naar de WiiWare-sectie van het Wii-winkelkanaal en kies voor Zoeken op genre.
– Kies vervolgens voor ‘Demo’ voor een lijst van alle beschikbare demo’s.
– Kies simpelweg de titel die je aanspreekt en kies voor Download. Voor je het weet kun je met spelen beginnen!

De gratis WiiWare-demos kunnen worden gedownload van 16 november 2009 tot 31 januari 2010.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x