DOOM Eternal is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia

thumbnail

Bethesda Softworks®, een ZeniMax® Mediaonderdeel, heeft aangekondigd dat DOOM® Eternal nu wereldwijd beschikbaar is voor Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia.

DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software, werd bekroond tot Beste Actiegame en Beste PC-game tijdens E3 2019 en is in meer dan 350 ‘Meest Geanticipeerde Games van 2020’-lijstjes verschenen. Het is het rechtstreekse vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards’ Beste Actiegame van 2016.

“DOOM Eternal is de meest ambitieuze game die onze studio ooit heeft gemaakt,” zei Marty Stratton, Executive Producer bij id Software. “De grootte van de campaign en BATTLEMODE zijn een waar bewijs van de passie en het talent van iedereen bij id Software. Het was fantastisch om DOOM Eternal te maken en we kunnen niet wachten om spelers te laten proeven van de spanning van deze epische trip.”

Beleef een agressieve en boeiende gevechtspuzzel die je uitdaagt om nieuwe vaardigheden en wapens onder de knie te krijgen in de grootste, snelste en diepste DOOM-game ooit gemaakt. Aangedreven door idTech® 7 en ingesteld op een geheel nieuwe pulserende soundtrack gecomponeerd door Mick Gordon, breidt DOOM Eternal uit met alles wat spelers leuk vonden aan DOOM (2016) waaronder een verfijnde combat-loop, nieuwe en terugkerende klassieke demonen, een krachtig nieuw arsenaal en ongelofelijke nooit eerder geziene werelden.

DOOM Eternal is beschikbaar als Standard en Deluxe Edition. De Deluxe Edition bevat de Year One Pass die toegang biedt tot twee campaign add-ons die binnen het eerste jaar van DOOM Eternal’s release gelanceerd worden. Deze op zichzelf staande verhalen verkennen de rampzalige gebeurtenissen die hebben geleid tot de val van de aarde in de strijd tegen de demonen. De Deluxe Edition bevat ook de Demonic Slayer Skin om in de campaign en in BATTLEMODE te gebruiken, alsook het Classic Weapon Sound Pack. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x