Dolmen vanaf 20 mei 2022 verkrijgbaar

thumbnail

Prime Matter en Massive Work Studio kondigen met trots aan dat Dolmen, de third-person action role playing game (RPG) met een unieke kosmische horror sciencefiction-setting, vanaf 20 mei 2022 verkrijgbaar is. Dolmen komt naar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Vandaag is ook een nieuwe trailer uitgebracht, waarin de co-op en multiplayermodi te zien zijn. Spelers kunnen het samen opnemen tegen eindbazen, aangezien spelers voor elk eindbaasgevecht kunnen instappen. Een speciale Day One Edition zal ook beschikbaar zijn, met een unieke set Rebel Armour en wapens.

De game

Dolmen speelt zich af in een sciencefiction-universum waarin de mensheid meerdere sterrenstelsels gekoloniseerd heeft, en ze gebruik maken van genetische manipulatie om zich te beschermen tegen de gevaarlijke omstandigheden. Je speelt op een verre planeet, Revion Prime, terwijl je probeert de mysteries van een buitenaards ras, corrupte bedrijven en onbekende dimensies te ontrafelen.

Een buitenaards ras genaamd de Vahani lijkt de touwtjes in handen te hebben. Dit ras reist door het universum en past de genetische kenmerken van andere soorten aan, maar het valt nog te bezien of hun intenties nobel of meer kwaadaardig zijn.

Vermoedelijk is een kristal genaamd de Dolmen de sleutel tot hun werk; Revion Prime heeft er veel van en jij moet de geheimen zien te ontrafelen.

Day One Rebel Set

De Day One Edition bevat een aantal unieke items voor spelers, voor een betere reis door Revion Prime. De zogenoemde Xenospecies gear zijn gemaakt door genetisch aangepaste mensen en helpen de gebruiker zich aan te passen aan de ontberingen van de ruimte. In de Rebel Set vind je een volledige bepantsering, een zwaard en een bijl; ideaal om vijanden op afstand te houden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box