Disney ontwikkelt actiegame Disney Universe

thumbnail

The Walt Disney Company maakt vandaag bekend dat zij dit najaar Disney Universe lanceert. Een snelle multiplayer videogame vol actie en avontuur voor PlayStation 3 computerentertainment systeem, Xbox 360 videogame en entertainment systeem van Microsoft, Wii en Windows PC/MAC. In Disney Universe krijgen spelers non-stop actie voorgeschoteld in een mix van werelden die geïnspireerd zijn door Disney animatie- en live action films.

Spelers kunnen zich verkleden als iconische Disney en Disney•Pixar personages en gaan op avontuur als hun held. Daarbij moeten krachtige vijanden worden verslagen en moeilijke puzzels opgelost worden om het universum te redden. Spelers kunnen uit meer dan 40 verschillende klassieke en hedendaagse kostuums kiezen zoals Alice (Alice in Wonderland), het groene eenogige monster Mike Wazawski (Monsters, Inc.), TRON (TRON: Legacy) en Stitch (Lilo & Stitch). Er zijn in totaal zes werelden die geïnspireerd zijn op verschillende Disney en Disney•Pixar films. In elke wereld moeten spelers missies en opdrachten volbrengen welke in lijn zijn met de verhaallijnen uit de films.

“Disney Universe is a vast treasure chest of Disney properties with memorable characters, places and experiences that gamers, as well as Disney fans will enjoy,” zegt Adam Sussman, senior vice president of publishing, Disney Interactive Media Group. “The fast-paced, frenetic gameplay combined with wacky humour and hilarious situations make Disney Universe the perfect game to play with family and friends.”

Na de release van Disney Universe dit najaar zijn er ook plannen om de werelden en kostuums van deze game uit te breiden en als downloadable content voor de PlayStation 3 en Xbox 360 beschikbaar te maken. Dit om de beleving van de gamers zo divers en avontuurlijk mogelijk te maken. Op http://www.disney.nl/universe is een eerste impressie van de game te zien. Disney Universe biedt humor, een hectische gameplay en de mogelijkheid om met drie vrienden samen te spelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx