Dieren gaan verder met het regeren van de DS in Zoo Tycoon 2

thumbnail

THQ Inc. kondigt vandaag aan dat Zoo Tycoon 2 DS vanaf a.s. vrijdag 14 maart in de winkels beschikbaar is. De game zal bouwen op het geweldige succes van Microsoft’s Zoo Tycoon franchise, evenals THQ’s originele top handheld aanpassing die zijn positie heeft gehandhaafd als een top- verkopende derde partijtitel voor de Nintendo DS sinds zijn release in oktober 2005. Zoo Tycoon 2 DS omvat een gids met gloednieuwe kenmerken die fans van het simulatiegenre zullen boeien evenals iemand die ooit heeft gedroomd van het runnen van een eigen dierentuin. De game is geschikt voor alle leeftijden en is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €42,50.

In Zoo Tycoon 2 DS, zullen spelers in staat zijn om een verzameling van nieuwe exotische dieren en omgevingen te kunnen ervaren. Het spel komt met drie volledig verschillende modes van spel dat spelers hun dierentuin als Dierentuin Ontwerper laat aan passen en indelen, hun dierentuin leiden en hun financiële successen als Dierentuin Directeur maximaliseren, of driedimensionale versies van hun dieren verzorgen als dierentuinverzorger. Unieke DS controles gebruikmakend van het touch screen en de stylus laat spelers alle operaties van het spel verrichten, inclusief het bouwen van de dierentuin, het inkopen van dieren en het ontwerpen van tentoonstellingen.
Zoo Tycoon 2 DS komt ook met geheel nieuwe draadloze multi- kaart functionaliteit waar spelers dierentuingegevens kunnen uitwisselen en strijden met vrienden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x