Diablo IV in-game cinematic onthulling en open bèta data aangekondigd

thumbnail

Op 18 februari hebben we de eerste blik op de opening in-game cinematic van Diablo IV onthuld, samen met de komende Early Access- en Open Beta Weekend-data. Voor degenen die de onthulling hebben gemist, kun je onze aankondiging hier bekijken:
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23916442/your-guide-to-the-diablo-iv-open-beta

Vanaf maart kunnen spelers in de meeste regio’s Diablo IV ervaren tijdens onze twee bèta weekenden, beschikbaar op Windows pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Voor degenen die Diablo IV vooraf hebben besteld, is er van 17 tot en met 19 maart Early Access tot de open bèta. Het weekend daarna is het Open Beta Weekend voor iedereen beschikbaar van 24 tot 26 maart.

In eerdere tests richtte het team zich op alle aspecten van Diablo IV’s endgame. Voor de open bèta weekenden zullen spelers een diepe blik in het vroege spel kunnen werpen, inclusief de Prologue en de volledige Act 1 met een level cap van 25. We zullen de komende weken veel meer informatie delen over de details van de open bèta. Houd onze blog in de gaten voor verdere updates en kijk op 28 februari naar onze volgende developer livestream, waar we de details en meer zullen bespreken!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1761
  1 maand geleden

  Tof, ga wel meedoen aan die beta.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx