Deze lente komen er meer nieuwe games en beloningen naar EA Play en EA Play Pro

thumbnail

Leden van EA Play en EA Play Pro krijgen het druk deze lente! Naast directe toegang tot een collectie van de populairste games van EA, kunnen leden vanaf volgende maand ook een drietal nieuwe titels spelen in The Play List (voorheen The Vault van EA/Origin).

Madden NFL 21 (speel ‘m vanaf 2 maart) – Madden NFL 21 zit bomvol frisse, nieuwe functies, zoals Franchise: Rise to Fame, Superstar X-Factors 2.0 en innovatieve verbeteringen van de gameplay, en biedt een ongekende hoeveelheid vernuft en controle, ontwikkeld om creativiteit te inspireren op en buiten het veld.
STAR WARS: Squadrons (verwacht later in maart) – Vecht in je starfighter en word een toppiloot in het spectaculaire STAR WARS: Squadrons. Voel de adrenaline van first-person multiplayer ruimtegevechten met je squadron en beleef het spannende STAR WARS-verhaal.
NHL 21 (verwacht in april) – Word een superster in de uitgebreide Be A Pro-modus en ga de geschiedenis in als een van de grootste spelers aller tijden. Ga het ijs op en breid je aanval uit met gloednieuwe moves, schijnbewegingen en ontwijkende bewegingen, geïnspireerd op de meest baanbrekende spelers van de competitie.
EA Play Pro-leden krijgen vanaf 26 maart ook de kans om het binnenkort verwachte, grensverleggende co-op-avontuur It Takes Two te spelen. Als het ruziënde stel Cody en May, twee mensen die veranderd zijn in poppen door een toverspreuk, komen spelers vast te zitten in een fantastische wereld, waar ze met tegenzin worden uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden door de gladde goeroe, Dr. Hakim.

Behalve dat er nieuwe games worden toegevoegd aan The Play List, kunnen EA Play-leden ook meer uit hun favoriete games halen met nieuwe maandelijkse beloningen voor maart. De beloningen zijn onder andere:

2 maart – Madden NFL 21: 3 Gold Team Fantasy MUT-packs; 6 Gold Team Fantasy MUT-packs (alleen EA Play Pro-leden)
8 maart – Apex Legends: N7 wapencharm
26 maart – FIFA 21: FUT Season 5 XP-boost

Voor meer informatie over alle games die in maart en april naar The Play List komen, kijk je op: https://www.ea.com/nl-nl/ea-play/news/ea-play-next-up-spring2021

Voor meer informatie over EA Play, kijk je op: https://www.ea.com/ea-play

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box