Destiny 2 nu beschikbaar voor next-gen-consoles

thumbnail

Destiny 2 is nu beschikbaar op de Xbox Series X, Xbox Series S en PlayStation 5. Spelers krijgen een gratis upgrade naar de volgende generatie consoles. Om de lancering te vieren heeft Bungie een speciale giveaway opgezet in Nederland waarbij ze een collector’s edition van de game en een Xbox Series X weggeven.

60fps en 4K-resolutie
De nieuwe consoles maken het voor Destiny-fans mogelijk om de game in 60fps en 4K-resolutie te spelen (60fps/1080p op Xbox Series S). Spelers op de Xbox Series X en PlayStation 5 kunnen ervoor kiezen om de iconische PVP-modus in te stellen op 120fps.

Giveaway in Nederland
Bungie viert de lancering op de volgende generatie consoles door een Xbox Series X en collector’s edition van Destiny 2: Beyond Light weg te geven. De giveaway vindt plaats op het officiële Nederlandse Twitteraccount van de game, waar Bungie gisteren is gestart met een speciale livestream. Iedereen ouder dan 16 jaar en woonachtig in Nederland kan meedoen aan de winactie. Voor meer informatie ga naar @DestinyGameNL op Twitter.

Cross-gen-play
Spelers die een Xbox One of PlayStation 4 bezitten kunnen nog steeds met hun vrienden spelen die zijn overgestapt op de volgende generatie consoles. Destiny 2 maakt het namelijk mogelijk om binnen dezelfde familie van consoles samen te spelen, ongeacht welke generatie. Spelers die Destiny 2 al bezitten op de Xbox One of PlayStation 4 krijgen een gratis upgrade naar Xbox Series X, Xbox Series S en PlayStation 5.

Season of the Hunt
Exotic Hand Cannon Hawkmoon keert terug in Season of the Hunt. Spelers moeten samen met Crow werken om dit wapen terug te winnen en te herstellen. Ook de Prophecy Dungeon keert terug, waar spelers samen tegen hordes van Taken moeten vechten en ingewikkelde puzzels op moet lossen. Ga naar de officiële website voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box