Derde Marvel’s Avengers War Table onthult post-launch hero Kate Bishop

thumbnail

SQUARE ENIX heeft tijdens de derde Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream kijkers een diepgaande blik op de game gegeven, nog net voordat de game op 4 september verschijnt voor PlayStation 4, Xbox, pc en Stadia.

Bekijk hier de derde Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream

Fans die de Marvel’s Avengers WAR TABLE live keken via het PlayAvengers.com-kanaal kregen als eerste details te horen over de dagelijkse en wekelijkse missies van de game, naast vier nieuwe high-level-missie-types die ze tegenkomen als ze ver genoeg zijn gevorderd in het Avengers Initiative: Villain Sectors, SHIELD Vaults, AIM’s Secret Lab en Mega Hives.

Villain Sectors zijn speciale missies die leiden tot epische gevechten met machtige eindbazen, waar spelers zich aan kunnen wagen als hun helden het hoogste power-level van 150 naderen, terwijl SHIELD Vaults schatkamers vol resources, uitrusting en geheimen zijn die spelers moeten ontdekken en ontgrendelen.

Spelers die een uitdaging niet uit de weg gaan, kunnen hun krachten bundelen met maximaal drie vrienden voor het voltooien van AIM’s Secret Lab, een missie die alleen beschikbaar komt op als spelers de hoogste power-levels in de game bereikt hebben. De AIM Secret Lab-raid komt één keer per week beschikbaar en culmineert in een gigantisch eindbaasgevecht dat wordt beïnvloed door hoe goed een team tijdens deze missie presteerde.

In Mega Hives moeten spelers zich met hun volledige superheldenteams een weg omhoog knokken door etages vol vijanden. Hoe hoger ze komen, hoe moeilijker het wordt, en wanneer alle helden zijn verslagen, moeten spelers weer helemaal opnieuw beginnen.

Tijdens de Marvel’s Avengers WAR TABLE werd ook een nieuwe post-launch-held onthuld die zal verschijnen als onderdeel van het Avengers Initiative, Kate Bishop. Kate’s Operation, “Taking AIM,” verschijnt eind oktober met een nieuwe schurk en een nieuw mysterie. Bishop, een leerling van Clint Barton, beschikt over haar eigen Heroic Skills en takedowns die alleen een atleet van Olympisch kaliber en meesterboogschutter als Kate kan uitvoeren.

Kate Bishop is de allereerste held die aan Marvel’s Avengers wordt toegevoegd na de lancering op 4 september. Het verhaal van Taking AIM begint kort na het slot van de Reassemble-campaign in de game en is de eerste helft van de verhaallijn over de twee Hawkeyes. In november verschijnt Clint Bartons Hawkeye om de double-future te voltooien en de basis te leggen voor wat komen gaat.

Deze nieuwe post-launch-helden komen gratis beschikbaar voor alle Marvel’s Avengers-bezitters en bieden een vervolg op het verhaal in de wereld. Meer informatie over de verhaallijn van  Hawkeye en andere post-launch-content komt binnenkort beschikbaar.

Eerdere Marvel’s Avengers WAR TABLES waren goed voor andere grote onthullingen, zoals details over de voornaamste schurk in de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing) en de onthulling van Clint Bartons Hawkeye, één van de eerste post-launch-helden die aan de game wordt toegevoegd.

Bekijk hier de eerste Marvel’s Avengers WAR TABLE
Bekijk hier de tweede Marvel’s Avengers WAR TABLE

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september 2020 tegelijk voor de PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. Marvel’s Avengers komt ook beschikbaar voor PlayStation®5 en Xbox Series X wanneer deze consoles tegen het eind van 2020 verschijnen. Spelers die de game bezitten voor de huidige generatie kunnen gratis upgraden naar de next-gen-versie, dus van de PlayStation 4 naar PlayStation 5 of Xbox One naar Xbox Series X. Spelers kunnen ook hun save-bestanden verplaatsen naar de next-gen-consoles, inclusief hun spelerprofielen en vorderingen, zodat ze op de nieuwe consoles verder kunnen spelen vanaf het punt waar ze waren gebleven. Daarnaast maakt de ondersteuning van cross-gen play het mogelijk dat PS5-spelers kunnen samenspelen met vrienden die op de PS4 spelen, terwijl Xbox Series X-spelers kunnen samenspelen met hun vrienden die op een Xbox One spelen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x