Deep Silver brengt Prison Break videogame uit

thumbnail

Koch Media, een vooraanstaand uitgever en distributeur van digitale entertainment producten, kondigt aan een licentieovereenkomst getekend te hebben met Twentieth Century Fox Licensing & Merchandising (Fox Licensing) met betrekking tot de wereldwijde publicatierechten voor een videogame gebaseerd op de bekroonde tv-serie “Prison Break”. “Prison Break”, ontwikkeld door Zootfly, wordt door het games label Deep Silver uitgegeven voor PC en next-gen consoles.

“De ingenieuze intriges en snelle actie van “Prison Break” houden wereldwijd kijkers aan hun tv gekluisterd en vormen een ideale basis voor een videogame,” stelt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media. “De game zal dezelfde mix van spanning en actie hebben als de tv-serie en zal zowel de fans van de serie als gamers aanspreken.”

“Wie houdt niet van de spanning van een ontsnapping uit de gevangenis? Dat is op zichzelf al een geweldige basis voor een videogame, maar het wordt nog beter door de ingewikkelde verhaallijn en kleurrijke personages uit de tv-serie van Fox te gebruiken,” zegt Gary Rosenfeld, Senior Vice President van New Media bij Fox Licensing.
De hoofdfiguur in de “Prison Break” game is Tom Paxton, een agent van de CIA. Hij wordt naar de Fox River State Penitentiary gestuurd om uit te zoeken waarom Michael Scofield (de held uit de tv-serie), die geen strafblad had, bankrover geworden is. De verhaallijn loopt parallel aan die van het eerste seizoen van “Prison Break”. Paxton ontmoet verschillende personages uit de serie en maakt belangrijke gebeurtenissen vanuit zijn eigen perspectief mee.

Het actie-adventure “Prison Break” heeft alle kenmerken van de bekroonde tv-serie: een fascinerend verhaal, kenmerkende personages en snelle actie. De hoofdpersoon Tom Paxton verkent al sluipend en klimmen talloze locaties uit de tv-serie, die met een groot gevoel voor detail tot leven gebracht worden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ok ok de devs willen miwaarschijnlijk wel, maar de uitgever ziet er geen geld in om er een echte top game van te maken. Ik geef ze wel gelijk. That’s just the way it is. Casualzzz

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Misschien is het respectloos tegen over de devs maar ik heb niet echt vertrouwen in de game. Het verhaal slaat toch wel aan, dus hoeven we niet zoveel moeite te doen voor het spel.


Naar boven
2
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x