Deadpool is nu uit op de Xbox One en PS4

thumbnail

Wow. Kan amper geloven dat het nu dan eindelijk zover is. Deadpool – DE MIJNE, ja deze spannende/opwindende/meeslepende/verheffende third-person actiegame van ONDERGETEKENDE… en okay, Activision Publishing en Marvel Entertainment hebben er misschien ook wel wat mee te maken, maar alweer genoeg over hen… MIJN GAME is nu dus uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. (ONZE KLEINE KINDJES WORDEN GROOT!) (misschien moeten we nu die vakantie boeken en eindelijk die Inca trail eens gaan lopen).

En heb ik al laten vallen dat het een HO-HO-HOLIDAY B-B-BUNDLE is, zoals wij Amerikanen dat zeggen!?! Een pakket voor de FEESTDAGEN!!! Jazeker, je hoort het goed, want het schijnt dat die eeuwige feestdagen er dus weer zitten aan te komen(wij hebben geen idee, wij vieren alleen Lyndon Baines Johnson Day) (he married a bird!). Zo. Nu even punt voor punt de voordelen van de game:

Deadpool is, dat hebben we proefondervindelijk vastgesteld, een game – en niet zomaar één, hij is goed, nee, hij is GE-WEL-DIG.

De DLC (wat een geweldige band was dat, zeg!) bij Deadpool ziet er zo uit:
• Twee bonus maps: “GRT Plaza” en “Inside the Tower.”
• De Uncanny X-Force en D-Pooly pakken zijn waanzinnig in de Infinite Mode.

Bij aanschaf krijg je mijn respect (meer waard dan welke cash dan ook, dat weet iedereen).

En o MIJN god – IK dus, IK (de enige hogere macht die wij erkennen) – wat zijn de FEATURES in de game van een torenhoge orde. Aangedreven door vuurkracht en katanazwaarden is de actie rijkelijk besproeid met een aioli (het is maar mayonaise met een smaakje!) van manische megalomaniakele superioriteit. En mutante krachten? Uhhhh, JAZEKER. Natúúrlijk beschikken we over mutante krachten. Turbogenezende factor numero uno en wie is er nu niet gek op teleportatie?

Deadpool is nu in Europa verkrijgbaar op PlayStation 4 en Xbox One. En net als bij een goede cabernet geldt: PEGI-rating van 18+.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx