De streamer talentenjacht van Bethesda Benelux is terug

thumbnail

Het Bethesda Benelux Twitch-kanaal organiseert sinds 2021 de Benelux Next Streamer-talentenjacht en het team is terug voor een derde seizoen! Dit keer gaat het om een speciale editie; alle afleveringen zijn in Starfield-thema!

Ben jij een opkomende streamer uit Nederland of België wiens hart sneller gaat kloppen bij het spelen van Elder Scrolls of Fallout? En kun je niet wachten om in Starfield te duiken? Check dan de Algemene Voorwaarden en meld je aan voor Bethesda Benelux Next Streamer 2023 door je kanaallink te sturen naar community_blx@bethsoft.com. Inschrijven kan t/m 26 juli.

Van alle deelnemers worden er zes geselecteerd voor een livestreaming bootcamp, waarvan er drie doorgaan naar de live episodes om het tegen elkaar op te nemen in meerdere afleveringen en te laten zien dat zij de nieuwe Bethesda Benelux Next Streamer zijn. Elke aflevering bevat verschillende thema’s uit Starfield en de jury zal de deelnemers begeleiden in hun avonturen.

Net als in 2022 zal Twitch-streamer Richard Simon, beter bekend als Skate, de wedstrijd van dit jaar hosten. Ook voegt elke aflevering een andere deelnemer uit de vorige seizoenen zich toe bij de jury en gebruiken ze hun eigen streamingervaring om de deelnemers te helpen.

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden t/m 26 juli, waarna Bethesda zes streamers selecteert die mee kunnen doen aan de bootcampronde. Uiteindelijk blijven er drie streamers over die live te zien zijn in drie afleveringen van Bethesda Benelux Next Streamer op twitch.tv/bethesda_nl.

De bootcampaflevering staat gepland tijdens QuakeCon® 2023, gevolgd door nog drie afleveringen via het Bethesda Benelux Twitch-kanaal op twitch.tv/bethesda_nl.

De winnende deelnemer ontvangt een volledige streaming uitrusting ter waarde van meer dan € 3000. Dit omvat verschillende gear van al onze partners, die we later aankondigen op onze sociale kanalen. De winnaar ontvangt gedurende één jaar ook game codes voor persoonlijk gebruik en in-game codes voor weggeefacties. De winnende deelnemer wordt bekendgemaakt en ontvangt hun award tijdens een speciaal live-evenement op het officiële Twitch-kanaal van Bethesda Benelux.

Voor kijkers zijn er veel leuke verrassingen in petto, waaronder ook mogelijkheden om…

 • Je favoriete streamer aan te moedigen: Zodra de deelnemers zijn gekozen, zullen ze je steun tijdens de afleveringen zeker nodig hebben, evenals op hun eigen Twitch-kanalen.
 • Live streaming tips te ontvangen: Host Skate en de gastjuryleden praten over de ins en outs van de streamingwereld en hoe je je eigen streams kunt verbeteren.
 • Zelf prijzen te winnen: Tijdens de live afleveringen krijgen kijkers de kans om geweldige prijzen te winnen.

Houd de Bethesda Benelux Instagram pagina in de gaten voor meer aankondigingen: https://www.instagram.com/bethesda_nl/

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx