De sterk uitgebreide planeten van Kerbal Space Program 2 verkennen

thumbnail

In de nieuwste video van het ontwikkelteam van Kerbal Space Program 2 denkt het team bij Intercept Games na over de vreemde afwijkingen van ons sterrenstelsel en hoe deze unieke mysteries het ontwerp van de planeten en andere hemellichamen van de dynamische ruimtesimulatie hebben beïnvloed.

Dankzij de nieuwe geavanceerde verspreidings- en terreininformatie is er op elke planeet wel iets speciaals te ontdekken. De hemellichamen, met allerlei omgevingen, van uitgestrekte woestijnen tot hoge bergketens, zijn complexer dan ooit en bieden unieke uitdagingen en onvergetelijke avonturen voor alle spelers. Dit is met name interessant voor terugkerende KSP 1-spelers, waarvan velen onder de indruk zullen zijn van de stappen die zijn gezet in het ontwerp ten opzichte van de oorspronkelijke game.

In de onderstaande video van het ontwikkelteam vind je uitgebreide informatie over het verkennen van de hemellichamen in Kerbal Space Program 2 en kom je meer te weten over de gevarieerde planeten die je mogelijk ontdekt op je reis naar de sterren. Het interessants is misschien wel dat al deze fictieve planeten niet alleen mogelijk echt kunnen voorkomen in ons eigen sterrenstelsel, maar zelfs gebaseerd zijn op adviezen van astrofysici zoals dr. Joel Green, die in deze video voorkomt.

De video kun je hier bekijken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box