EA deelt spookachtige meezinger uit Lost in Random om Halloween te vieren

thumbnail

Vandaag hebben EA en Zoink een spookachtige meezing-video gedeeld van de kleurrijke cast van Lost in Random, precies op tijd om dit weekend Halloween te vieren. De macabere atmosfeer en mysterieuze rijken van het spel zijn de perfecte manier om spelers tijdens de feestdagen angst in te boezemen.

Je kunt de nieuwe meezinger hier bekijken op YouTube.

Lost in Random van Zoink Studios en EA Originals is een spel waarin spelers met de jonge Even en Dicey op reis gaan door de mysterieuze zes rijken van Random en het opnemen tegen de volgelingen van een boosaardige koningin. Zij hebben de missie om Evens zus Odd te vinden. Met beelden die zijn geïnspireerd door films van Tim Burton en Laika, een verhaal dat is geschreven door Ryan North, de met een Eisner Award bekroonde auteur van Adventure Time en The Unbeatable Squirrel Girl van Marvel Comics, én gameplay die verkenning combineert met door bordspellen geïnspireerde tactieken is Lost in Random een spel dat je tijdens dit spookachtige seizoen niet mag missen. Omdat het spel is geprezen vanwege de unieke cast van personages, is de meezing-video een fantastische manier om spelers aan de unieke persoonlijkheden te herinneren die klaarstaan om Even en Dicey overal in de zes rijken te begroeten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box