De Sims 4 onthult Urban Homage Kit en Feestbenodigdheden Kit

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag De Sims 4 Urban Homage Kit en De Sims 4 Feestbenodigdheden Kit onthuld. Beide kits zijn vanaf 18 april verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

De Sims 4 Urban Homage Kit
Met De Sims 4 Urban Homage Kit kunnen spelers hun Sims in de meest modieuze outfits kleden. De nieuwe outfits zijn gemaakt in samenwerking met Danielle “Ebonix” Udogaranya, een veelgeprezen content creator en voorvechter van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. Op deze manier trekken Sims gegarandeerd de aandacht wanneer ze met hun nieuwe stijlen door de stad flaneren.

De Sims 4 Feestbenodigdheden Kit
Deze kit is gemaakt voor de echte feestbeesten. Met De Sims 4 Feestbenodigdheden Kit kunnen Sims schitteren en genieten van feestelijke decoraties zoals slingers, mistmachines en zelfs een betoverende nieuwe discobal. Deze nieuwe decoraties zijn perfect om een indrukwekkend feest neer te zetten in De Sims 4.

Kom hier meer te weten over de nieuwe kits. Voor meer informatie over De Sims 4, volg @TheSims op X (voorheen Twitter), Instagram of TikTok, like De Sims op Facebook en bezoek TheSims.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx