De Sims 4 Fashion Street en Incheon Style Kits zijn nu verkrijgbaar

thumbnail

Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat de De Sims 4 Fashion Street Kit en de De Sims 4 Incheon Style Kit nu verkrijgbaar zijn voor PC en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Als onderdeel van het Seizoen van Zelfbeleving” bieden deze kits spelers nieuwe content die wereldwijde grenzen en normen tart, de stijl van hun Sims uitbreidt en die zelfuitdrukking en creativiteit aanmoedigt om alle kanten van hun Sims te vieren.

De Fashion Street Kit, die is geïnspireerd op de vooruitstrevende modescene van Bombay, heeft rijke kleuren, iconische silhouetten en patronen met veel contrast, voor een levendige stijl voor je Sims. Spelers kunnen zich onderscheiden door trendy kledingstukken aan hun garderobe toe te voegen, maar ook nieuwe accessoires, waaronder armbanden, glimmende kettingen, neusringen, hennatatoeages en sandalen.

Kom meer te weten over De Sims 4 Fashion Street Kit en hoe De Sims samenwerkte met curator Shruti Sitara Singh, curator voor wie mode een kunstvorm is, om authentieke looks te creëren die zijn geïnspireerd op trends uit Bombay. Klik hier.

Spelers kunnen ook trendy Koreaanse stijlen aan de kledingkast van hun Sims toevoegen, met de nieuwe Incheon Style Kit, geïnspireerd op de iconische mode van Incheon Airport. Simmers kunnen looks combineren en aanpassen voor elke gelegenheid, met gestructureerde stukken zoals blazers, jassen, jasjes, cardigans en broeken die perfect gekoppeld kunnen worden aan golvende, comfortabele silhouetten zoals rokken, sweatpants of half ingestopte shirts.

Kom meer te weten over de De Sims 4 Incheon Style Kit en het werk dat het team van De Sims heeft gedaan met de Koreaans-Amerikaanse contentmaker en tv-presentator Jazzy Cho om Seouls unieke stijl door de lens van Incheon Airport te brengen en de stijlopties in het spel te inspireren. Klik hier.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box