De roguelike-deckbuilder komt naar Steam als gratis demo – verkrijgbaar van 3 tot 9 februari

thumbnail

Plaats de gems in de sockets van je kaarten om de meest waanzinnige decks te bouwen in Roguebook, een roguelike deckbuilder waarin het avontuur je steeds weer een pagina verder voert!  Roguebook komt beschikbaar als een exclusieve demo tijdens het Steam Game Festival, van 3 tot 9 februari 2021.

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment, de ontwikkelaar van Faeria, en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 4 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team de legendes te trotseren van het Roguebook, een vervloekt boek waarvan alleen het bestaan al een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

In Roguebook beginnen avonturiers op een vrijwel lege kaart. Om in de game te vorderen, moeten ze een ingenieus inktpottensysteem gebruiken om nieuwe tegels te onthullen, zodat ze daar naartoe kunnen bewegen. Het Roguebook verandert bij elke run, zodat de speler elke keer weer andere obstakels moet overwinnen. Hetzelfde geldt voor de vijanden die spelers moeten verslaan tijdens tactische turn-based-gevechten.

Net als bij een traditionele deckbuilder moeten spelers kaarten verzamelen om deze tijdens diverse uitdagingen te gebruiken. Spelers kunnen deze kaarten upgraden met gems om unieke bonussen te krijgen. Naast deze kaarten kunnen spelers spectaculaire teamsynergieën creëren met de specifieke vaardigheden van elke held. Deze vaardigheden kunnen via het Tower Deck-mechanisme in een skill tree ontgrendeld worden.

In tegenstelling tot andere games waarin het meestal draait om het streamlinen van je deck, moedigt Roguebook spelers aan om een deck te bouwen met zoveel mogelijk kaarten, om aldus de offensieve en defensieve mogelijkheden van je team te vergroten. Met een doordachte strategie, slimme zetten en een beetje geluk, kunnen spelers een onoverwinnelijk stel helden creëren!

De Roguebook-demo komt exclusief beschikbaar tijdens het Steam Game Festival, van 3 tot 9 februari. Tijdens deze dagen zullen ook vele streams verschijnen, inclusief eentje met Richard Garfield op woensdag 3 februari om 22 uur. Je kunt dit unieke en magische avontuur gratis proberen!

De complete versie van Roguebook verschijnt op 24 juni 2021 voor pc, en later voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x