De pup-tastische open-wereld game PAW Patrol World is nu beschikbaar

thumbnail

Outright Games, een van de toonaangevende uitgevers van gezinsvriendelijk interactief entertainment, onder licentie van Paramount Consumer Products, is verheugd te kunnen melden dat PAW Patrol World vanaf vandaag beschikbaar is om te spelen. Dit avonturenspel met open wereld komt uit in een spannend jaar voor de franchise, aangezien de bekroonde animatieserie PAW Patrol, geproduceerd door Spin Master Entertainment, haar 10-jarig jubileum viert. PAW Patrol World is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

PAW Patrol World is een open-wereld avonturenspel waarin spelers van alle leeftijden de straten van het thuisstadje van de pups, Adventure Bay, en daarbuiten kunnen verkennen. De game bevat ook de originele stemacteurs uit het Verenigd Koninkrijk, waaronder Justin Paul Kelley als Chase, Solomon Brown als Ryder, Kallan Holley als Skye en Devan Cohen als Rubble en nog veel meer!

Met alle iconische personages uit de geliefde tv-serie moeten spelers samenwerken om burgemeester Humdinger en zijn Kitten Catastrophe Crew tegen te houden, die van plan zijn het PAW Patrol Day-festival te verstoren. Spelers kunnen kiezen uit 8 speelbare personages, waaronder het originele team Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky en Zuma, maar ook de fanfavorieten Tracker en Everest. Spelers kunnen naadloos schakelen tussen het hele team tijdens hun missies en gebruik maken van elk van hun unieke PAW-sonaliteiten, voertuigen en vaardigheden om de missies uit te voeren en de vrede terug te brengen in Adventure Bay!

PAW Patrol World biedt de mogelijkheid om alleen op ontdekkingstocht te gaan of samen te werken met 2 personen, en biedt uren speelplezier voor zelfs de jongste PAW Patrol-fans. Naast de vele missies en zijmissies kunnen spelers kostuums vrijspelen die geïnspireerd zijn op de tv-serie, voertuigen aanpassen, stickers, emoji’s en nog veel meer! Arendsogen kunnen burgemeester Goodway’s prijskip Chickaletta ook zien op verschillende verzamelobjecten in het spel.

Stephanie Malham, COO van Outright Games, zegt: “Bij Outright Games zijn we toegewijd aan het transformeren van ‘s werelds meest geliefde franchises in toegankelijk entertainment voor fans van alle leeftijden. Het opbouwen van een langdurige relatie met de iconische merken Nickelodeon, Paramount en Spin Master is een groot genoegen geweest en we zijn er zo trots op dat we nu vijf PAW Patrol-games hebben gemaakt. Dit jaar is het de 10e verjaardag van de PAW Patrol-franchise en om dat te vieren zijn we verheugd dat we dit geheel nieuwe spel kunnen uitbrengen.”

PAW Patrol World is gebaseerd op Spin Masters PAW Patrol, de bekroonde animatieserie voor kleuters die de avonturen volgt van een technische jongen genaamd Ryder en zijn team van pups die klaar staan om de dag te redden. Het is een van de populairste kindershows ter wereld en het succes heeft van de franchise een echt wereldwijd fenomeen gemaakt. Sinds de lancering in 2013 wordt PAW Patrol momenteel uitgezonden in meer dan 180 landen en in 35 talen. PAW Patrol is een van de best bekeken voorschoolse series en bereikt wereldwijd meer dan 350 miljoen huishoudens. De serie is onlangs verlengd voor een 10e seizoen (26 afleveringen) waarin de PAW-pupillen, waaronder Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky, Zuma, Everest en Tracker, gevolgd zullen worden op nog meer reddingsmissies en avonturen boordevol actie – of het nu diep in de onontdekte gebieden van de jungle is of buitenaardse problemen in Adventure Bay.

PAW Patrol World is nu te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx