De Poorten van Moria gaan open op 18 november

thumbnail

Turbine, Inc. en Codemasters Online maken vandaag meer bekend over de release van The Lord of the Rings Online: Mines of Moria. Op 18 november 2008 gaan voor iedereen in Amerika en Europa de Mines of Moria open. Het belooft een superspannend avontuur te worden. De spelers moeten hun weg vinden in de uitgestrekte, beangstigende en ondergrondse wereld van Midden Aarde, een wereld die zijn weerga niet kent.

“Vanaf 18 november dalen spelers uit Amerika en Europa af naar de dieptes van Midden-Aarde. Samen met de Dwergen moeten ze het oude koninkrijk Khazad-dum terugveroveren op de slaven van Saruman,” aldus Jeffrey Steefel (executive producer van The Lord of the Rings Online).

Codemasters Online heeft onlangs ook laten weten dat een Europees pre-orderpakket voor Mines of Moria beschikbaar wordt. Met dit exclusieve pre-orderpakket kan de speler de Mines of Moria alvast reserveren en wordt daarvoor beloond met een speciale abonnementsprijs en exclusieve bonusitems voor de game. Spelers kunnen deze titel reserveren op www.lotro-europe.com en komen vervolgens automatisch in aanmerking voor de exclusieve aanbieding.

Gamers en Lord of the Rings fans die de unieke online wereld van Midden-Aarde eerst nog willen verkennen, krijgen bij het komende (november) nummer van Power Unlimited maar liefst 14 dagen gratis toegang tot Midden-Aarde inclusief de volledige installatiesoftware op een DVD.
MINES OF MORIAT PRE-ORDERPAKKET
Speciale aanbieding: spelers die Mines of Moria alvast reserveren, hebben recht op korting op het eeuwigdurend lidmaatschap:

” voor slechts EUR 149,99 krijg je onbeperkt toegang tot de online game.
Unieke items binnen het spel: spelers die Mines of Moria alvast reserveren, ontvangen drie unieke items. Dit is alleen geldig in combinatie met deze aanbieding:
” De Cloak of Dunset, een unieke mantel rijkelijk versierd met de Hollinpoort.
” Een exclusieve naam van een Moria-karakter: “Moria Expeditionary”.
” Een token welke na de release ingewisseld kan worden tegen een van de acht unieke items in het spel na de release.

The Lord of the Rings Online is de ultieme interactieve adventure game. Deze bekroonde MMORPG biedt een online ervaring in een levendige spelomgeving en zit boordevol bekende personen, plaatsen en monsters uit het meeste geliefde fantasyverhaal aller tijden. Met Mines of Moria wordt de online wereld van Midden-Aarde verder uitgebreid en gaan spelers op avontuur naar de grootste en gevaarlijkste ondergrondse omgeving die ooit online is gemaakt. De game kent uitdagingen van een volledig nieuwe orde in een omgeving met twee nieuwe klassen, tien extra levels en honderden nieuwe quests. Spelers verkennen de oude ondergrondse steden van de dwergen, vechten epische veldslagen uit op grote diepte, gaan de confrontatie aan met de Watcher, maken de profetische bevrijding mee van Durins Bane en nog veel meer. Ga voor meer informatie over The Lord of the Rings Online: Mines of Moria naar www.lotro-europe.com

Download de probeerversie van The Lord of the Rings Online op www.trylotro.com en test een week lang gratis het spel.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x