De Playstation VR-Game – The Walking Dead Onslaught is aangekondigd

thumbnail

Survios Inc. en AMC kondigen vandaag in een gloednieuwe trailer aan dat hun volgende virtual reality actiegame, The Walking Dead Onslaught, zal worden uitgebracht op 29 september 2020 op PlayStation VR, Oculus Rift en Steam VR.

Na de digitale lancering zullen de fysieke versie van de PlayStation VR-game van Perp Games beschikbaar zijn op 2 oktober (in Europa) en 13 oktober (in Noord-Amerika). De PS4-versie van The Walking Dead Onslaught zal ook compatibel zijn met de nieuwe PlayStation 5.

De release van The Walking Dead Onslaught is slechts enkele dagen voor de laatste aflevering van seizoen 10 van The Walking Dead, die op zondag 4 oktober op AMC in première gaat.

Survios kondigt ook Deluxe en Survivor Editions aan voor The Walking Dead Onslaught, en ook pre-order bonussen:

 • DIGITAL DELUXE EDITION: Inclusief Iconic Show Weapons Pack: Lucille, Rick’s Mace, The Red Machete en Tyreese’s Hammer, Alexandria Crafting Starter Kit, The Walking Dead Onslaught Mini-Soundtrack en Art Book. Daarnaast ontvang je bij aankopen via de PlayStation Store ook een speciaal PS4 Theme en een Avatar pack.
 • DIGITALE PRE-ORDER-BONUSSEN: Bevat exclusieve Sheriff Rick en Hunter Daryl karakterskins, Gold Katana en Gold Knuckle Knife weapon skins, en een pre-purchase korting op de deelnemende platformen.

RETAIL EDITIONS: Retail Exclusive Deluxe Editions en een gelimiteerde Survivor Edition zijn verkrijgbaar bij Retail. De Survivor Edition bevat alle in-game en Deluxe Edition content, een exclusief SteelBook®, en 2 van de 5 verzamelbare postkaarten. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x