De PlayStation 5 was eigenlijk nog veel groter dan nu

thumbnail

Yujin Morisawa, senior art director die verantwoordelijk is voor het design van de PS5, heeft gezegd dat de console in de conceptfase eigenlijk nog veel groter was dan hij nu daadwerkelijk is geworden. Via de Washington Post lezen we dat er goed is nagedacht over het design en de vorm van de console.

Als je een design ontwikkelt, dan wil je het comfortabel maken. Soms lijkt het op een plant of een dier of een object. Ik denk dat dat meer comfortabel aanvoelt dan iets dat gek eruit ziet, of iets dat je nooit eerder hebt gezien. Toen ik begon met tekenen, was de console veel groter. Ik wist niet wat engineers gingen doen. Het was wel grappig dat ze me vertelden dat de console eigenlijk te groot was. Ik moest mijn concept dus wat kleiner maken dan de bedoeling was.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  653
  3 maanden geleden

  Ik moest mijn concept dus wat kleiner maken dan de bedoeling was.

  Gelukkig maar, anders moest ik een garagebox huren


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x