De officiële Marvel’s Midnight Suns Launch trailer is nu beschikbaar

thumbnail

De officiële trailer voor Marvel’s Midnight Suns is nu beschikbaar! Deze actievolle trailer, die gisteren op de Marvel’s Midnight Suns Livestream verscheen, toont de verwoestende effecten van Lilith’s succesvolle overname van het Sanctum Santorum – waardoor de krachten van de onderwereld op aarde worden losgelaten. Alleen de volledige kracht van de Hunter en de Midnight Suns hebben een kans om de wereld te redden!

Tijdens de livestream van gisteren werd ook het 13e en laatste speelbare personage in het basisspel voor Marvel’s Midnight Suns onthuld – HULK! Deze krachtpatser kan verderop in het spel worden vrijgespeeld en brengt ongelooflijke kracht en uithoudingsvermogen naar elk team.

Alle vijf de Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts zijn nu te bekijken op YouTube. Voor spelers die een voorsprong willen op elk van de speelbare helden, bekijk de Character Deep Dives en Hero History segmenten.

Marvel’s Midnight Suns lanceert op 2 december voor Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Launch timing voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch versies van de game worden op een later tijdstip gedeeld.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1963
  2 maanden geleden

  Zit in ieder geval goed met de cutscenes.Ook heel tof dat ze voor een minder bekende schurk gekozen hebben.Dat is dan wel weer erg verfrissend.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx