De nieuwe single-player dungeon exploration RPG DUNGEON ENCOUNTERS nu verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt bekend dat de nieuwe single-player dungeon exploration RPG, DUNGEON ENCOUNTERS, nu verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem, de PlayStation 4-console en pc via Steam. Tot eind oktober kunnen spelers de game met 20% korting aanschaffen op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam.

Bekijk hier de “DUNGEON ENCOUNTERS | Out Now Trailer”: https://youtu.be/bEWNcKT8CQc

DUNGEON ENCOUNTERS is geregisseerd door de veteraan Hiroyuki Ito die eerder werkte aan de FINAL FANTASY-serie en geproduceerd door Hiroaki Kato die eerder werkte aan FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE. Hun nieuwe dungeon exploration RPG maakt gebruik van een nieuw, geraffineerd en minimalistisch game-design, zodat spelers altijd het overzicht behouden en  zich kunnen focussen om de hoogst vermakelijke game-mechanics.

Waag je in een dungeon met 99 uitdagende verdiepingen! Verplaats je personages over een 2D-raster om een expeditie naar de duisterste dieptes van een buitenaards labyrint te leiden. Om op je tocht naar de onderste verdiepingen van de dungeon de vele gevechten en andere gevaren te overleven, moet je strategisch nadenken en slim gebruikmaken van de game-mechanics. Het wordt geen gemakkelijke reis, maar dat maakt de voldoening die deze nieuwe dungeon exploration RPG biedt des te groter!

DUNGEON ENCOUNTERS kreeg de leeftijdsclassificatie PEGI 7 en is nu verkrijgbaar voor het Nintendo Switch-systeem, de PlayStation 4-console en pc via Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box