De necromantic horror-factie betreedt het veld van Blood Bowl 3

thumbnail

Tijdens de Warhammer Skulls online showcase hebben Cyanide Studio en NACON nieuwe informatie onthuld over het komende seizoen van Blood Bowl 3 en een gloednieuwe trailer getoond. Het nieuwe seizoen begint op 11 juni en biedt twee nieuwe features waar de speler-community al vaak om heeft gevraagd: de iconische Necromantic Horror-factie en cross-play. Blood Bowl 3 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Maak kennis met de Necromantic Horror-factie
De Necromantic Horror-factie bestaat uit een gevarieerd aantal monsters en ondode wezens, rechtstreeks afkomstig uit je ergste nachtmerries: wraiths, ghouls, zombies, werewolves en zelfs flesh golems. Dit zeer gevarieerde team bestaat uit gespecialiseerde spelers die elkaar perfect aanvullen. Wie met deze factie speelt, kan rekenen op een mobiel en sterk team, dat bovendien gebruik kan maken van ongeëvenaarde regeneratie- en wederopstandingsvaardigheden!

Een belangrijke nieuwe feature: cross-play
De community had er al vaak om gevraagd, en nu is de feature dan eindelijk gearriveerd: cross-play. Deze functie maakt het mogelijk dat spelers met verschillende systemen direct tegen elkaar kunnen strijden.

Een exclusieve dobbensteelset en promoties op alle platformen
Tijdens het Warhammer Skulls-evenement kunnen spelers gratis een speciale dobbelsteenset krijgen. Daarnaast is de game tijdelijk met korting te koop op alle platformen:

 • Xbox: tot 29 mei
 • Steam: tot 30 mei
 • PlayStation: tot 5 juni

Daarnaast is Blood Bowl 3 voor alle leden van Game Pass Core en Game Pass Ultimate tot 26 mei gratis te spelen, dit in verband met de Xbox Free Play Days. PlayStation-spelers kunnen de game nu al gratis spelen, omdat de game is inbegrepen bij de abonnementen op PlayStation Plus Premium en PlayStation Plus Extra.

Blood Bowl 3 is een tactisch turn-based fantasy-football-spel, gebaseerd op het populaire, gelijknamige bordspel. De game speelt zich af in het Warhammer-universum en biedt een spannende en meedogenloze ervaring, waarbij spelers de coach worden van een team van een van de vele beschikbare facties (waaronder Elves, Orcs en Dwarves). Spelers kunnen hun teams naar eigen smaak aanpassen en tegen andere spelers strijden om in de klassementen te stijgen.

Blood Bowl 3 is beschikbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.
Volg Blood Bowl 3 op social media om op de hoogte te blijven van nieuws over de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx