De NBA 2K21 #2KRatings beginnen vandaag

thumbnail

2K heeft vandaag de aanvang van de langverwachte NBA 2K21 ratings onthulling bekendgemaakt. Beginnend met LeBron James (98) – NBA 2K21‘s hoogst gewaardeerde speler en NBA Finals MVP – en de kampioensploeg van Los Angeles Lakers, met daarin Anthony Davis (96), Danny Green (76), Kentavious Caldwell-Pope (76) en Alex Caruse (75). De 2K ratings-onthulling staat de hele dag centraal op de social media-kanalen van 2K en wordt gekenmerkt door 25 2K player ratings en exclusieve NBA player rating-reactievideo’s.

Volg de onthulling op het Twitter-kanaal van 2K en doe mee aan het gesprek met #2KRatings. Voor het laatste nieuws over NBA 2K21 volg je daarnaast NBA 2K op TikTokInstagramYouTube en Facebook.

Het door Visual Concepts ontwikkelde NBA 2K21 is door PEGI beoordeeld als 3+. NBA 2K21 voor next-gen consoles is nu al beschikbaar voor pre-order en is in de Benelux vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X en Xbox Series S en vanaf 19 november op PlayStation 5. De nieuwe 2K speler ratings zijn beschikbaar op zowel de huidige als de nieuwe generatie consoles. Voor meer informatie over NBA 2K21, ga naar www.nba.2k.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x