De meeste meters zijn voor Ajax in FIFA 12

thumbnail

EA SPORTS maakt ’s werelds langste voetbalsjaal en momenteel heeft AFC Ajax van alle Nederlandse clubs de meeste meters op de FIFA 12 sjaal. De sjaal is na zes van de acht rondes al 849 meter lang, waarvan AFC Ajax 19 meter aanmoedigingen heeft, gevolgd door PSV met 9 meter en Feyenoord met 5 meter. Heeft jouw club te weinig meters? Of staat jouw club helemaal nog niet op de sjaal? Kom in actie en support jouw club!

Woensdag 16 november start de zevende ronde om 21.00 uur; de laatste ronde staat voor 18 november om 18.30 uur gepland. De ruimte is beperkt. Snelst geschreven, snelst geweven. Dus zorg dat je een aanmoediging voor jouw favoriete voetbalploeg paraat hebt.
Wat moet je daarvoor doen? Volg EASPORTSFIFA op Twitter of Facebook en maak kans op een vermelding op de sjaal.

Bij een ronde kan je een positieve aanmoediging voor jouw favoriete club op Twitter of Facebook posten. Niet langer dan 140 karakters en geef aan welke kleur jouw gedeelte van de sjaal moet worden. Misschien wordt die wel echt meegebreid in een meter van de voetbalsjaal die het wereldrecord gaat breken.

Dit soort kansen komen niet vaak voorbij, dus SUPPORT JE CLUB, KOM OP DE SJAAL!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box