De Cyberdeals beginnen morgen in de eShop met kortingen tot 75% op diverse titels voor de Switch

thumbnail

Koop digitale games met kortingen tot 75% tijdens de Cyber Deals in de Nintendo eShop, van donderdag 26 november om 15.00 uur tot donderdag 3 december 23:59 plaatselijke tijd. Tijdens de sale zijn The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Xenoblade Chronicles: Definitive Edition voor de Nintendo Switch voor het eerst met korting te koop.

De Cyber Deals gelden voor een groot aantal games, zodat er voor iedereen wel wat bij zit. Of je nu een Nintendo Switch Lite-bezitter bent die games voor onderweg zoekt, of een Nintendo Switch-veteraan die eens iets anders wil proberen, de Cyber Deals zijn een mooie kans om je software-verzameling uit te breiden en je gaming-horizon te verbreden.

Bekijk hieronder enkele van de hoogtepunten en ga naar de Nintendo eShop voor de volledige line-up van afgeprijsde titels:

De Cyber Deals in de Nintendo eShop beginnen op donderdag 26 november om 15.00 uur CET en duren tot donderdag 3 december om 23:59 uur lokale tijd. Gebruikers kunnen tot 75% besparen op geselecteerde titels, inclusief kortingen op The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Xenoblade Chronicles Definitive Edition. Ga naar de Nintendo eShop voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box