De Call of Duty: Modern Warfare III Beta begint dit weekend

thumbnail

Het is tijd om de Call of Duty: Modern Warfare III Beta in handen te krijgen. Of je nu een gloednieuwe speler bent die op zoek is naar snelle, opwindende actie of een veteraan van de Call of Duty-franchise die zich voorbereidt op de terugkeer van een aantal klassieke multiplayer-maps.

De Modern Warfare III Beta wordt opgesplitst in twee verschillende weekenden, met meer maps en spelmodi gedurende de Beta. De multiplayer-maps zullen iedereen die Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) heeft gespeeld direct bekend voorkomen, met de nieuwste technische ontwikkelingen en moderne bewegingsmechanieken voor een compleet vernieuwde ervaring.

Het eerste weekend: 6-10 oktober

Het eerste weekend is exclusief verkrijgbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5.

PlayStation Early Access: Spelers die de game op PlayStation hebben gepre-orderd, kunnen op vrijdag 6 oktober om 19:00u beginnen met het spelen van de bèta.

PlayStation Open Beta: Vanaf zondag 8 oktober om 19:00u kan de rest van de PlayStation-community de bèta spelen. Het eerste Beta-weekend eindigt voor iedereen op dinsdag 10 oktober om 19:00u.

Spelers kunnen een maximum level van 20 behalen tijdens het eerste weekend van de Modern Warfare III Beta. Naarmate je meer Player Levels verdient, speel je meer Loadout-uitrustingen vrij die je kunt gebruiken nadat je de mijlpaal van Player Level 4 hebt bereikt, wanneer Custom Loadouts beschikbaar worden.

Dit zijn de spelmodi die beschikbaar zijn in het eerste Beta-weekend:

 • Team Deathmatch: Gebruik teamwork om vijandelijke spelers uit te schakelen en de scorelimiet te halen.
 • Domination: Verover en houd maximaal drie vlaggen om punten te verdienen voor je team.
 • Hardpoint: Verover en houd het Hardpoint (een zone die tijdens de wedstrijd naar verschillende locaties verschuift) om punten voor je team te verdienen.
 • Kill Confirmed (Open Beta): Team Deathmatch met een twist. Schakel vijanden uit en pak de Dog Tags die ze laten vallen om punten voor je team te verdienen. Raap de tags van je teamgenoot op om te voorkomen dat de vijand scoort.
 • Ground War: Grootschalig conflict met voertuigen. Verover doelen en houd ze vast om te scoren. Als je doelen verovert, kun je voorwaartse paaiplaatsen voor je team openen. Zoals Domination, maar met meer doelen.

Alle informatie over Call of Duty: Modern Warfare III Beta staat gedetailleerd in volgende blog: https://www.callofduty.com/blog/2023/10/call-of-duty-modern-warfare-III-beta-guide-maps-modes-tips-intel

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx