Dark Messiah of Might & Magic krijgt GOLD-status

thumbnail

Wanneer we het over Oblivion hebben, dan spreken we van een topspel. Een top action rpg die zoveel bied dat je er maandenlang zoet mee blijft. Natuurlijk kun je verwachten dat er kapers op de kust zijn, meestal zijn het slechte spellen, maar er kunnen ook goede tussen zitten. Zo ook Dark Messiah – Might and Magic. Een actie RPG voor de PC die er alles behalve slecht uit ziet. Maar daar hebben jullie niet genoeg aan.

DMMM heeft zijn eigen ‘donkere’ sfeer, maar heeft wel zijn eigen persoonlijke stijl. Je kunt dit spel wel vergelijken met Oblivion, maar zoals ik eerder vermelde gaat dit spel geheel zijn eigen weg. In een schitterende PC trailer die ik heb mogen bewonderen kon je al zien dat het spel duistere tijden tegemoet gaat. Niet letterlijk, maar meer voor de speler van het spel.

De game verscheen al in een demovorm op Steam, maar nu is het er dan eindelijk van gekomen. Dark Messiah of Might & Magic is GOLD gegaan en dus klaar voor de lopende band. Het spel staat gepland voor 27 oktober aanstaande: Ubisoft, one of the world’s largest video game publishers, today announces that Dark Messiah of Might and Magic is now gold and will be on store shelves from 27th October, 2006.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx