Dans voor het eerst mogelijk met een mannelijke K3-coach in Just Dance 2022

thumbnail

De Just Dance-tracklist wordt uitgebreid met een Nederlandstalig nummer! Just Dance 2022 wordt verrijkt met de gloednieuwe single van K3: Waterval. Dit is de eerste track die K3 in hun nieuwe samenstelling gaat uitbrengen. Afhankelijk van de uitslag van K2 zoekt K3 betekent dit dus ook dat dit mogelijk de allereerste single is met een mannelijke K in het gezelschap! Just Dance 2022 is voorbereid voor elke mogelijke uitkomst van de zoektocht, aangezien er in-game coaches in alle mogelijke samenstellingen klaarstaan om de choreografie van Waterval op te nemen.

K2 zoekt K3 is de zoektocht binnen België en Nederland naar de vervanger van Klaasje. Voor het eerst in het meer dan 20-jarige bestaan van K3 wordt er niet expliciet naar een nieuwe vrouw gezocht, waardoor het mogelijk is dat de nieuwe samenstelling bestaat uit twee vrouwen en een man. Uiteraard is een K3 met drie vrouwen ook mogelijk.

Just Dance 2022 komt uit op 4 november 2021, wat nog voor de grote finale van K2 zoekt K3 is. Deze finale, en daarmee dus ook de bekendmaking van de nieuwe K3-compositie, is op 27 november 2021. Om de coaches in de game zo herkenbaar mogelijk te maken voor alle K3-fans is Waterval een aantal dagen later, 9 december 2021, speelbaar in Just Dance 2022. Hoe de coaches die Hanne en Marthe vertegenwoordigen er uit gaan zien is wel al bekend; zo stralen ze in de voorlopige afbeeldingen in hun iconische Waterval-jurken.

Just Dance 2022 is vanaf 4 november 2021 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en Stadia, onder andere op de Ubisoft Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  barthez
  Lid
  518
  8 dagen geleden

  Leuk


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box