Daag Brute Bonnet uit in Pokémon Scarlet en Iron Hands in Pokémon Violet dit weekend

thumbnail

Van vrijdag 22 maart 2024 om 1:00 uur CET tot maandag 25 maart 2024 om 0:59 uur CET verschijnt Brute Bonnet in Tera Raid Battles in Pokémon Scarlet en Iron Hands in Tera Raid Battles in Pokémon Violet.

Deze Pokémon hebben verschillende Tera Types, dus bereid je goed voor voordat je ze uitdaagt en doe mee aan Tera Raid Battles die worden gehost door Trainers die de andere versie van de game spelen om je Paradox Pokémon-collectie compleet te maken!

Eventschema

Vrijdag 22 maart 2024 om 1:00 uur CET tot maandag 25 maart 2024 om 0:59 uur CET

Informatie over de Tera Raid Battle-events

 • Om deel te nemen aan de Tera Raid Battle-events moet je het laatste Poké Portal News downloaden door Poké Portal te selecteren in het X-menu, vervolgens klik je op Mystery Gift en daarna op Poké Portal News controleren. Je hebt geen betaald Nintendo Switch Online lidmaatschap nodig om het laatste Poké Portal nieuws te ontvangen.
 • Je kunt 5-sterren Tera Raid Battles vinden nadat je het hoofdverhaal van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet hebt voltooid. Als je het hoofdverhaal niet hebt voltooid, kun je nog steeds deelnemen aan deze Tera Raid Battles door je aan te sluiten bij andere Trainers in multiplayer.
 • Je kunt deelnemen aan Tera Raid Battles tegen Pokémon uit de andere versie van het spel, door je aan te sluiten bij een Tera Raid Battle die wordt gehost door een Trainer met de andere versie van het spel.
 • Een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist om online deel te nemen aan Tera Raid Battles met andere Trainers. Voorwaarden zijn van toepassing. Ga voor meer informatie naar https://www.nintendo.com/switch-online.
 • Tera Raid Battle-events vinden alleen plaats in de regio Paldea.

Blijf hier op de hoogte van alle in-game events in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet hier!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx